15 Yaşındayım.Nitrotech ve Aplodan Kullanmalı mıyım?

Merhaba.15 yaşındayım,şu anda hardline amino 9000,whey protein ve cla one kullanıyorum. Whey ve amino yerine Muscletech Nitro-tech hardcore ve Muscletech aplodan kullanmayı düşünüyorum.Sizce herhangi bir sakıncası var mı?Teşekkürler

15 yaşındasın, bu kullandıkların ne! 15 yaşında birine göre zaten fazla şeyler kullanıyorsun ki bir de üstüne nitro-tech ve apoldan diyorsun. 15 yaşında birine ağırlık antrenmanları bile önerilmez sen supplementlere geçmişsin bile. Ben senin yerinde olsam hiç birini kullanmazdım.

düşünceniz için teşekkür ederim fakat çoktan başladım.bu yüzden sadece yan etkilerini merak ediyorum.kabızlık gibi şeyler pek sorun olarak gözükmüyor fakat hormonel açıdan herhangi bir etkisi olup olmadığını bilmek istiyorum.teşekkürler

Jungle Warfare fln al sen ya, saglam stack olur yas ta 15 supplement icin mukemmel, gelisimini fln da tamamlamissindir sen.

15 yasinda birisine kimsenin bu soyledigin urunleri onerecegini sanmiyorum.

başlığını editledim..yaşın çok küçük..15 yaş bazı şeyler için büyük bir yaş bile olabilir ama VG için inan küçük bir yaş..helede supplement için..

Vücut gelişimi için doğal bedensel ve ruhsal gelişimini bozabilirsin. Sakın ha diyorum sakin sakin sporunu yap abartırsan kalp problemleri yaşarsın ileride. Eper şimdiden bu kadar supplement alırsan kalp büyümesi olur. Kalp ve damar rahatsızlıkları yaşamak istemiyorsan 18 yaşından önce supplement kullanma.

kabızlığı sorun olarak görmüyor musun? ne çektiğimi bir ben birde tuvalette eskittiğim gazeteler, bulmacalar bilir .

karışmak gibi olmasın ama AB uzman doktorların body yaşının 18 olduğunu söylüyor !! bende body başlamak için yaşımı beklemenin en iyi olduğunua karar verdim 2 senedir sadece body hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum.

Back
Yukarı