15 yaşındayım sizce bacak kıllarım normalmi

Öncelikle selamün aleyküm kardeşlerim abilerim benim bu bacak kıllarım 2 senedir falan böyle sizce bu normalmi bence hiç normal değil aşırı arada okulda görenler resmen korkuyor bende utaniyorum yani yaşıtlarımda benimki kadar hiç yok artı ailemde sülalemde tüm büyüklerimde bile bu kadar yok ben napicam abilerim lütfen yardım edin
M0zgY6.jpg
X0nqDR.jpg

11 yaşında beri kıllı beni ama şuan o kadar kıllı değil 15 yaşında seninkindne fazladı ama şuan aşrı kıl yok

Makineyle alabilirsin, 2 ay falan idare eder, ileriki yillarda da lazer yaptirabilirsin.. lazer tam cozum olmasa da 3-4 seans sonunda 60% bir azalma saglar en az

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk

13 yaşımdan beri şort giymiyordum bende :D dedim siktir et milleti 17 yaşımdayım bu yaz ilk defa şort giyecem :D al gitsin olmadı tıraş makinesi al numar tak öyle kullan

Bu yaşlarda bu tarz ufak seyler buyuk sorun yaratiyor ben de her seyime takardim boyle, aklima geldi bak :D
Guzel kardesim, cokmus azmis sikinti mi? Sen dalga gecenleri takma bosver. Alternatifleri soylemis arkadaslar zaten.
+ olarak kot pantolon falan da bacak killarini cok doker yillar gectikce azalir yani merak etme :D

Maşallah bendede aynı ama quadriceps taraflarına doğru seyrekleşiyor. Dostum bende 15 yaşındayım asla takma şu kıl konusunu gidersin bir büyüğüne danışırsın kıl alma konusunda sakın utanmana sıkılmana gerek yok. Sonuçta sen bir gösteriş sporu yapıyorsun bu gösteriş içinde bazı şeyleri vücuttan imha etmek lazım :D Bu arada arkadaşımın bacağını sana göstersem asıl sen korkup uyuyamassın merak etme daha kötüleride var :D

Back
Yukarı