15 Yaşındayım Yağlarım Fazla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba abilerim ben 15 yaşındayım
Boy : 1.75
Kilo : 88
Kilo vermek ve biraz karnımın sıkılaşmasını istiyorum bu mümkün müdür ? 4 ay kaldı yaza evde kendim çalışıyorum biraz kilo verip
yazdan sonra salona yazılıcağım. Beslenmeyi düzenlemek istiyorum ama önce antreman.

Sabah kalkıp 1 saat hızlı tempo yürüyorum +Yeşil çay içiyorum

akşam 20:00-21:00 gibi P90X KLASİK yapıyorum

Yaza kadar toplıyabilirmiyim ? çok aşırı bir diet yapmıycağım yani beyaz ekmek yok günde max 3 kepek veya esmer ekmek
ve amino asit mi alııym yağ yakıcı l-carnitine mi ? amino asit sıvı düşünüyorum ? Teşekkürler :)

Dostum bende senin gibi yaza kadar iyi bir vücuda sahip olmak istiyorum düşüncesiyle başladım.

Şuanda fitness gidiyorum ve azda olsa evde çalışıyorum kollarımda ve karın bölgemde 2 haftalık süreçte gelişmeler oldu.

Sana tavsiyem fitness gitmen olacaktır.

Oh be gelin kucaklaşalım :D :D :D tek ben değilmişim aslında fitness gidiceğim ama biraz kilo verip gitmek istiyorum 1 ayda 5-6 kilo falan veriyim sonra gitmek istiyorum :)
Peki amino asit alıyımmı ? şekeri kesiyorum zaten pazartesi başlıyıcağım tam anlamıyla :)

Kola içiyorsan kesinlikle kes bunu söyleme nedenim günde 2,5 litre içen birisi olmam, kola,şeker,ekmek vs. bıraktım.

Şekeride kesmen gerekli, canın çok çekerse form light bisküviler var onlardan yiyebilirsin.

Kilo konusunuda fazla kafana dert etme. :)

Ya zaten öyle hantal birisi değilim 60 kilo arkadaşım var onun yapamadığı karın hareketlerini yapıyorum :D
hemen birşey yaptığımda inceliyor karnım devamlı yapıcağım artık yaz deniz artık toplama vakti :D
(bu arada hala şu amino asit konusu kafamda :D kullanan abiler varsa yazarsa sevinirim)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı