Kardeşim kimi ülkeler kg kimi ülkeler lbs kullanır. Ayrıca 2.2lbs=1kg 1lbs=0.45kg.Dumbelların üstünde nie 150 yazıyor k
50 kgda bu kadar basabiliyorsan takdire şayan.Salonlarda çok gördüğümüz bir şey değil.150 lbs ile yalnızca 3 tekrar ve buna video gerek duymuşlar, ne güzel. Kendimle kıyaslayınca düşündüm de bu aralar 49-51 kilodayım 30+30 kg dambıllarla (göğüs programındaki 3. hareketin son setinde) 4-6 tekrar yapıyorum. Bu adam kilosuna göre kaldırdığı ağırlık fazla ise ve güçlüyse ben süpermen olup uçayım![]()
Kilona göre iyi basıyorsun baya çalışmış olmalısın. Tebrik ederim. Yalnız kilo arttıkça güç aynı oranda artmıyor. Mesela A hareketinde 50 kilo sikletinde 50 kg kaldırma rekoru varsa 100 kg sikletinde bu 100kg yi bulmuyor.150 lbs ile yalnızca 3 tekrar ve buna video gerek duymuşlar, ne güzel. Kendimle kıyaslayınca düşündüm de bu aralar 49-51 kilodayım 30+30 kg dambıllarla (göğüs programındaki 3. hareketin son setinde) 4-6 tekrar yapıyorum. Bu adam kilosuna göre kaldırdığı ağırlık fazla ise ve güçlüyse ben süpermen olup uçayım![]()
Kilo olayı şekilde artmıyo 80 kiloya gelince 60kg kaldırmıcan en fazla 45. Bu adamlar dopingli steroidli beslenmesi kusursuz buna rağmen bu kiloyu kaldırıyorlar150 lbs ile yalnızca 3 tekrar ve buna video gerek duymuşlar, ne güzel. Kendimle kıyaslayınca düşündüm de bu aralar 49-51 kilodayım 30+30 kg dambıllarla (göğüs programındaki 3. hareketin son setinde) 4-6 tekrar yapıyorum. Bu adam kilosuna göre kaldırdığı ağırlık fazla ise ve güçlüyse ben süpermen olup uçayım![]()