Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
yakup.cakmak dedi:şu an için salona gitme imkanım yok maalesef ama belki 1 yıl içinde yazılabilirim eve bar alcam zaten şu an sadece 5kg'lık 2 adet dambıl ile yaptım bütün hareketleri ve bu kadar oludu..!!!
ev için neler almalıyım..??
şu an: sadece 5 kg'lık 2 adet dambıl war..!!
100 kg'lık bar ,50 kg'lık dambıl seti ve ab king pro'yu almayı düşünüyorum ne dersiniz..???
boy 176 demiş arkadaş.agırlık altına gırse bile uzama potansiyeli devam ediyorsa 180'i bulur.ayrıca boy uzamasına yonelık olarak salonda yapacagı egzerszılerı evde yapamaz.yapmaya kalkarsada bırcogunda kendını sakatlar.bilinçsiz yapılan her hareket hem katılımcıyı hemde ebeveynlerını bu spora karşı soğutur.iyi bir salonda yanlış yapmasına fırsat tanınmaz,fazladan çalışmasına izin verilmez.evde kim engelleyecek.bu dedıklerımı kendinin kavrayabilmesi için salonda bir donemını geçirmesi ve neyin nasıl yapıldıgını daha dogrusu işin felsefesini öğrenmesi lazım.aslaneraydin dedi:mydoom isimli kullanısının banlanmasına sevindim bence tamamen yalandı ve arkadaşlara hitamları hiç hoş deildi.
salona gitmeden tam bi vücut yapmak tabiki ümkün deil.amaç bugelişimi daha bitmemiş genç arkadaşın gelişimini (boyunu kemil yapısını) tamamlayıp sonra ona şekil vermesi. boy uzamasına etkisi olan hareketler tabiki bb de var.hem yarışmalara katılmayacak birinin bu yaşta salona tam anlamıyla başlaması bence pek mantıklı deil.ama hafif çalışacam diyorsa gitmeli.ben de 18imde başladımama olsun.
yakup.cakmak dedi:ab king pro diye bi alet var belki bilenleriniz vardır ben bu aleti almayı düşünüyorum sizce alsam işe yararmı..??(karın kasları için)