16 Yaşındayım Vücut Geliştirmeye Yeni Başlayacağım Acil Salon Önerilerinizi Bekliyorum.

Arkadaşlar, Abiler, Öncelikle hepinize hayırlı günler diliyorum aranıza yeni katıldım ve vücut geliştirmede daha yolun başındayım, Size bir kaç sorum cevaplarsanız sevinirim.

Yaklaşık bir kaç aydır evde kendi imkanlarımla vücut geliştirmeye çalışıyorum, şınav ve mekik çekiyorum, 4 KG'lik dambıllarlar var ara sıra onlar ile çalışıyorum birde bazen 30dk'lık koşular yapıyorum. Ama artık bunlar yetersiz gelmeye başladı ve bir zaman sonra evde çalışmak sıkıcı hale geldi. Artık bir spor salonununa yazılmaya karar verdim ama yaşadığımm yerde genellikle merdiven altı küçük salonlar var ve içleri keko dolu birine girip bakayım dedim miğdem bulandı, Bu arada yaşadığım yer İstanbul/Esenler. Biraz araştırma yaptım ve bana yakın 212 AVM'de MacFit diye bir yer buldum şimde size sorum MacFit nasıldır? Ve ya yaşadığım çevre de bana önerebileceğiniz yer var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Eklemeyi unutmuşum Bu arada boyum 176'cm ağırlığım 63'kg biraz zayıfım.

Son düzenleme:
Macfite gitmenizi önermiyorum çevremde giden arkadaşlarım 1 ay durup ayrılıyor ayrıca hesabınızı dondurursanız ayrılmak istediğiniz zaman iptal etmediğiniz sürece para çekiyor ve öğlen gitmeyiniz çok kalabalık oluyor önermiyorum

insanları keko diyerek ayırdığından sorunada cevap vermicem fakat onların keko olduğu gerçeği de değiştirilemez bir gerçek hhahahaha

Tmm dostum haklısın ama gerçekten çok sakat insanlar bunlardan çok çektim, Sen soruma cevap verirmisin?
Bana kalirsa cevrendeki spor salonlari tek tek gezip sana rahat geleni secmen mesela ben bugun arkadasimin salonuna gittim makineler fazla olmasina ragmen kalabalik havasiz ve cok gurultuluydu o yuzden 1 sene ayni yere gitcegin yeri kendin sec kafan rahat eser

Back
Yukarı