• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

16 yaş 7 aylık ev çalışması

2.5 ay öncede bir konum vardı orada mesajımı editliyemediğim için yeni bir konu açtım ;

bunlarda 2.5 ay sonra çekilmiş resimlerim ben z bar ve bir çift dumbell ile çalışıyorum kilolarımda büyük bir artış gördüm göğüsler 12 kg den 25 kg ye arttı omuzlar 8 kg den 15 kg ye arttı kanatı 13 ile çalışırken şu an 20 kg ile çalışıyorum

Omuz ölçüm 126 cm ye ulaştı belimide kalınlaştırdığımı düşünüyorum 1 cm de boyum arttı :) 4 ay sonra 17 yaşıma giricem o zamana kadar çok daha iyi bir vücud hedefliyorum neyse resimlere geçelim

Bazı arkadaşlarımızın konularını incelediğimde sıcak resimler yüklediklerini gördüm benim resimlerim soğuk çekilmiştir (2günlük dinlenme süreci) sıcak resimlerin yorumları yanıltacağını düşündüğüm için yüklemedim

Boy 182 kilo 80Eki Görüntüle 14697

Eki Görüntüle 14698

Eki Görüntüle 14699

Eki Görüntüle 14700

Eki Görüntüle 14701

Eki Görüntüle 14702

Eki Görüntüle 14703

Eki Görüntüle 14704

arkadaslar salonda 3.haftamı gerıde bırakmak uzereyim ilk hafta adapte problemi yasamıstım ama sımdı gayet ıyı.
sırt pozum yoktu soguk bı sırt resmı atıyım dedım cok hızlı gelıstıgımı dusunuyorum
http://g1204.hizliresim.com/w/q/4s6rx.jpg

Genetiğin süper bence.Yoksa 7 ayda ev çalışmasıyla böyle bir sonuç elde edemezdin.(benim görüşüm).Yaşın 16 ama 16 yaşında böyle iri vücut fazla görmedim.Bizim okulda 16 yaşındaki çocukların nerdeyse hepsi cılız.Vücudun 30 yaşındaki birinin vücudana benziyor.

7 Ayda güzel gelişim olmuş kardeşim :) başarılarının devamını dilerim. Sırt fotoğrafında gördüm :D o yaşta okadar sakal falan nufuza geç yazılmış olmayasın :D

Son düzenleme:
bicepsde sanırım biraz eksıklık var scot curls yapmalısın bicepsi biraz uzatmalısn ama bu sartlarda özellıklede evde gelişim 7 aya göre gayet iyi vücüdun yag oranı az olunca vucut hatların ortaya cıkmıs evde calıstığın halde böle oldun tebrikler

Son düzenleme:
arkadaşlar sırt pozu hariç diğer resimler yaklaşık 1.5 ayöncesine ait biceps ve trapeze önemverdim bu dönemde

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:26 ----------

kalkan aslında cok sakal yokresımde oyle çıkmış hafif kirli sakalvar bende anlamadımneden oyle çıktıgını:))

bende evde çalışmaya başladım şevk verdin valla ne diyim. cristiano ronaldo'ya benziyor vucudun, vucut proporsiyonun çok iyi çok şanslısın tebrikler

Eski konunu ve resimlerinide biliyorum . Sanki o dönemdem bu yana fazla bi değişim olmamış ama zaten o dönemde çok iyiydi vücudun . Bu vücudu daha hacimli , ölçülerde gözle görünür değişim görmemiz için daha bi 4-5 Aya ihtiyacın var sanırım . Salona başlamanda gerçektenden çok iyi olmuş. Başarılar .

Salonda tam 4 hafta geride kaldı bu akşam çekilmiş bi resmi paylaşmak istedim soğuk halimin net olarak görüldüğü bir fotoğraf

Salonda 4 hafta boyunca incline bench press ve fly çalıştım evde üst göğüs çalışma imkanım hiç olmamıştı üst göğüslerımı pullover hareketi ile şekle biraz sokmuştum salonda hareketi ilk yapışımda acayibime gitti ama alışmak zor olmadı :)) en son sette 30 +30 çalışıyorum hedefim 45 +45 i bulmak

Eklentiler

• 149354_179952562127518_100003383272014_258234_1763438069_n.jpg
    149354_179952562127518_100003383272014_258234_1763438069_n.jpg
    135,7 KB · Görüntüleme: 561
Gercekten cok ıyı, tebrık ederım valla.

son 1-2 aydır adam gibi karın çalışmıyorum yazda geldi son fotoda gördüğünüz gibi karın kasları belirginligini yitirmeye başladı yavaş yavaş bu 1 aylık süreçde karına aşırı yüklenicem bakalım nasıl degişim olcak

Azmine hayran kaldım :)
Çok güzel bir vücut çıkarmışsın orataya, devamının gelmesi dileğiyle :)

tebrik ederim evde nasıl bir programla yapmıştın o vücudu kanatlarını felan çok beğendim üçgen görüntüsünü çok iyi yakalamışsın

Back
Yukarı