• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

16 yaş kilo 65

Vucut çok güzel zayif olmana ramen gögüsler vucuda göre, hacimli duruyor. Alt gögüs kesilmiş, bel ince, kanatlar güzel. Umarım istediğin yere gelirsin başarilar

yorumlar için teşekkürler...
kilo almak istiyorum ama bunun için hiçbir çaba göstermiyorum.
benim şöyle bir sorunum var, hemen hemen her antrenmanda aynı bölgeleri çalıştırıyorum.
gögüs,pazu,arka kol,kanat,omuz.

salonda çalışan arkadaşlar, kendilerine bir program belirlemişler.
örnegin:pazartesi gögüs salı: omuz. gibi

forumdaki konularıda okudum ben çok mu yanlış yoldayım acaba?

ewet tam bende dicektim skolyozu ama bence çok önemi yok minimal diyip hayatını etkilemez diyecektir. yasında 16 imiiş zaten dahada ilerlemez ama var.

skolyozu şimdi netten araştırdım,
http://img27.imageshack.us/img27/7704/goruntu774.jpg

bu fotomdaki sırtımdaki çizginin yamuklugu sanırım.
moralim çok bozuldu :S:S:S
ilerde başıma iş açarmı diye korkmaya başladım.

bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirmi ?

mustafa çalışmaya devam , altyapın oldukça iyi olmuş.
skolyoz falan da yok kafana takma . belki gölgeden ve ışık açısından öyle çıkmıştır foto.

bir fotoğrafa bakıp da teşhis koyan arkadaşlar da nasıl oluyorlar da hemen böyle bir yorum yapabiliyorlar anlamış değilim.google a girip skolyoz yazsınlar ve fotolara baksınlar . gerçek skolyoz neymiş nasıl olurmuş görsünler.

Arkadaşım sende skolyoz falan yok.

Öğrenmişsiniz bir hastalık dilinizden düşmüyor açıdan dolayı öyle gözüküyor.

Gayet iyi gidiyorsun,doğru yoldasın :)

Al bak Düz, milim eğrileri skolyoz falan demeyin.
İnsan belki sağ kolunu daha arkada tutar o zaman da biraz yamuk olur.
skol.jpg

Arkadaslar ben minimal skolyoz var dedim ve yası gereği bu hastalığın ilerlemeyeceğini söyledim.
O internette gördüğünüz bilgiler minimal değil ileri derece skolyozdur. Lütfen yanlış bilgiler verip insanların aklını bulandırmayın.Ben tıp fakültesi öğrencisiyim ve baktığımda ısıktan falan değil alısık bir göz olduğumdan söyledim.Bunu anlamak istiyorsan arkadasım iyice eğil ve sırtının fotosunu çek daha net bir şekilde belli olur.Yalnız düz çıkacam diye kendine göre poz verme vücudun normal dursun yani kendini kasma.

bence güzel olmuş belininde zarifliği göze çarpıyor...

16 yaşa göre çok iyi bi de güreşçiymişsin. keşke herkesi küçük yaşalarda spora başlatabilsek. ülke tamamen değişirdi şimdiye.
sırtın çok iyi. kollara biraz daha hacim gerekiyor gibi.
dediğin gibi programını 3-4 güne bölersen daha iyi olur.

eğer 3-4 güne böldüysen hacim açısından daha iyi olacağı garanti.onu kafana takma.ilk 1-1buçuk ayın sonunda değişimi farketmeye başlarsın.tabi beslenmeyele uykuna dikkat edersen.

Back
Yukarı