16 Yaş [ Kilo Vermek ] Yardım

Arkadaşlar 1.65 - 1.70 gibi bi boyum var 90 kiloyum nasıl zayıflayabilirim sizce?

sitede araştırdım bulamadım 1-2 şey buldum cok uzun yazmıslardı anlamadım bişey yemek programı , zayıflamak için önerileriniz nelerdir arkadaşlar, abiler ?
yardımlarınızı bekliyorum, konudayım :)

not: 2.5 ay içinde cok zayıflamam lazım kullanabilecegim hap ilaç vsvs önerileriniz varsa yazabilrsnz :)

İşin kolayına kaçıp oturdugun yerden kilo vermeye çalışma zaten olmaz. Bende 3 ay önce 1.80 boyunda 112 kiloydum suan 1.83 boyunda 85 kiloyum . 3 Ayda azim hırs yaptım kendime inandım . Şimdi ki amacımda vucüduma güzel bir görünüm sağlamak .

Nasıl verdin dersen spor salonuna yazıldım. Düzenli spor yaptım işin başı zaten düzen . Düzen yoksa işlev de yoktur . Sende bişeylerden sıkıp gerçekleştirmen lazım . Yemekği nasıl yaptın dersen sabah kahvaltısı cok önemli en iyi besinleri orda aldım haşlanmış yumurta 2 3 dilim kepekli ekmek veya yulaf . Ögleleri evdeysen çorba iç ekmek de 2 dilim okul veya işin varsa susamsız poğaça yiyebilirsin çok kaçırmamak şartıyla akşamda aynı şekilde çorba veya az birsey pilav makarna olabilir .

Back
Yukarı