16 Yasındayım 3.5 aylık gelisimim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaslar aranızda yeniyim 16 yaşındayım henüz 17ye girmedim 3.5 aydır düzenli spor yapıyorum 1 sene öncesinden 2 aylık ufak bi tecrübem var.Küçüklügümden beri bu isin icindeyim abimde abimin arkadaslarıda bu sporla ilgilenirdi kendi programım dahil herseyimle kendim ilgilendim boyum 1.73 kilom 67.. 3.5 ay önce 54.5 kiloydum son 2 aydır protein tozu kullanıyorum.İlerde daha net fotograflar atacagım
n5oPn0.jpg

jvp6GJ.jpg

LYND51.jpg
Yjp6Al.jpg

3.5 ayda 13 kilo alıp ,yağ oranının bu kadar düşük olması çok ama çok enteresan.Hayır yalan söylüyosun demiyoruz ama enteresan '''! Bide 2 aylık protein tozu he.Başarılar :)

Ahaha biliyorum hep aynı cevapları alıyorum 16 yasında olmama ragmen stereod kullandın mı dıyen bıle oldu sorun degıl. tek geçmişim 2 aylık ufak bı tecrubem var oda 1 sene once kilo almaya gelınce tamamıyle yag seker ve tuzu kesıyorum bulka girmemi önerenler oluyordu ben yagsız kılo almanın yollarını arıyodum sanırım ufakta olsa bi yol katettım daha yolun basında oldugumu bılıyorum bu 3.5 aylık ve 6 aylık gelısımlerıde yayınlayacagım :)

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı