160 kilo bench press nizami

Tebrikler, sizin boyunuz/kilonuz kac acaba?
178 boy 144 kilo dsfinasyona girdim 1 haftadır 1 kilo gitti aslan kardeş yapmaya çalışıyorum şu anda musletech hyrodux elite weider Cla var kombine yaptım bu ay böyle sonra muadilleriyle devam edecegim animal cuts greneden termo lipo 6 Black hepsinin yanında weider Cla kullanacagim

yağ yaktığınızda bambaşka olacaksınız 140 küsür kg olmanıza rağmen sırt bel oranı var hala belki gören olmuştur :)

ki siz barbell row veya lat pulldown yapmıyorsunuz sanırım (ben görmedim en azından) buna rağmen sırf benchten gelen bir sırt etkisi var. Powerliftingin güzel etkilerinden birisi olsa gerek. Bir süredir powerlifting yapmaya çalışıyorum, ciddi fayda gördüm.

yağ yaktığınızda bambaşka olacaksınız 140 küsür kg olmanıza rağmen sırt bel oranı var hala belki gören olmuştur :)

ki siz barbell row veya lat pulldown yapmıyorsunuz sanırım (ben görmedim en azından) buna rağmen sırf benchten gelen bir sırt etkisi var. Powerliftingin güzel etkilerinden birisi olsa gerek. Bir süredir powerlifting yapmaya çalışıyorum, ciddi fayda gördüm.
estağfurullah hocam hepimiz insanız.

emeğine sağlık usta yeni gördüm konuyuda bişey sorucam,plakalar 20-20-10 değilmi? 120kg oluyor öyleyse,ve deadlift squat kaç merak ettim?

Back
Yukarı