Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Bir Önceki Topiciğinde Baya bir Steroid Konusu Dönmüş Fakat Onlarada Cevap VermemişssinBu Gün Kimse Kimseyi Kandırmasın 1 Yılda 1.5 Yılda Naturel Sadece Protein Tozu ile bu kadar geliştim bu kadar değiştim diye. Ha Tabi Ortada Çok Güzel 1 vücud var O konuya Boynum Kıldan İncedir. Ben tartışma Konusu Yaratmak İstemedim Topicinin Altında. Gelen e maillerin çogunda "bu gelişimi insanlarla paylaşıp onlara yardımcı olmalısın" cümlesi çok geçti. demişssin Başlığında bizde bu doğrultuda kendi gelişimlerimiz için biraz bilgi sahibi olmak istedik okadar
![]()
Bomba tek kelimeyle 5 sene vg yapıp + defalarca steroid kullanıp bu vücudun yarısını yapamayanlar var söylenecek pek söz yok bence
Özgür abi ayağım alçıda olmasına rağmen ayakta allkışlıyorum seni
Daha iyisi olamazdı....
Yeni profil fotoğrafında güzel yeah
Lutfen off-topic mesajlarla konu baslıgını kirletmeyelim.
Isteyen istedigini kullanır, bu bizi alakadar etmez, dikkat ettigimiz tek konu A. Steroid tavsiyesi hic bir sekilde verilmemesi, ki bu baslık altında onu da göremedim.
Arkadası yapmıs oldugu fedakarlıklardan dolayı tebrik ederim, bu forumu ve uyelerini kendine yakın görmüs ki, bizle resimlerini ve seruvenini paylasmıs.
Bu mesajımdan sonra atılan her turlu polemik-off topic mesajı da silecegim haberiniz ola....
facebookta geçen aylarda galiba sizin facebook hesabınızı görmüştüm.hatta 1 koli eti litalif fotosu vardı.elinizi cama vurup yarmıştınız onun da fotoları vardı yanlış hatırlamıyorsam.fakat orda bu fotolarınız 3. yılınıza ait görünüyordu.ve yine orda anti steroid fotoları falan da vardı.tamamen merakımdan soruyorum bu fotolar 3. yılın mı yoksa 17. ayın gelişimi mi ?
kardeşim yorumları takıp edıyorum bende yapmadan duramadım..azmın ıcın senı tebrık ederım guzel bır vucut cıkarmıssın ama burada soyle bır sorun var 16 haftada boyle bır vucudun olması bıraz ımkansız gıbı ben ve arkadaslarım yıllardır bu sporu yapıyoruz dogal olarak sana yaklasmmız ımkansız ben sunu soyluyorum yanlıs anlama benı ya cok saglam bır genetıgın var yada steroıd...spor hyatında basarılar
gerçekten çok güzel bir vücut tebrik ederim. bir sorum olacak acaba sakatlığınızda kortizon kullanmama nedeniniz yan etkileri miydi? şahsen kortizon kullandım ve birkaç yan etkisini şu an yaşıyorum.
valla süper vücut yapmışsın tebrikler..avatarındaki yandan çekilen fotoyuda ekleyebilirmisin büyük olarak ?
şimdi durum daha karmaşık oldu.spor salonunu 3 yıl önce açtın ama 17 aydır mı vücut geliştiriyorsun ? ya da 17. ayında kolun 47.cm miydi ?3. yıl spor salonumu açalı 3 yıl oldu onla karsıtıryor olabılırsın belkı![]()
şimdi durum daha karmaşık oldu.spor salonunu 3 yıl önce açtın ama 17 aydır mı vücut geliştiriyorsun ? ya da 17. ayında kolun 47.cm miydi ?