• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

17 aylık gelişim. İlham kaynagı olması dileğiyle...

çatın dar biraz omuzlar dar duruyor. kollarda 47cm gibi durmuyor bi çift biceps pozu koyarsan sevinirim. genel olarak güzel gelişme. son 2 ay kür sanırım :) 43-47cm

Gunde kac bölge calıstırıyordunuz he bide kacar hareketlerden olusuyordu? Çok sağlam bir vucut emek vermişssin belli darısı basımıza :)

[/COLOR]Beslenme programın nasıldı acaba abi merak ediyorum ??ekmek filan bunları tamamen bıraktınızmı ??

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok iyi bir gelişim 2 ayda 4.5 cm kol çok çok iyi tebrik ederim.

Goğus programinizi soylermisiniz?
Birde goğüste 5 hareket yapıyorum,bunu 6 ya çıkarsam bir sorun olurmu? kas kaybedermiyim?

aynen ya dergideki kişi başka kişi yada eski fotoraf 2 ayda 5 cm kol nasıl yahu :) biz 1 ayda 1 cm yükseltsek sevınıyoruz

yazılanları pek okuma fırsatım olmadı ama su en son yazılan sahte falan yazılarına gülüyorum yani :) kac senedır foruma gırmıyorum resmen kac 2 sene oncekı konuyu hortlatmıssınız. bı fotograf daha atayım o zaman

www.fitnesshocaniz.com ' a girerek benım ogrencılerımın gelısımınıde gorebılırsınız.

ayrıca ben steroid kullanmadım demiyorum elbette fakat ilk 17 ayda kesinlıkle steroid yoktur. daha sonra musabık olmayı amacladıgım ıcın destek olarak kullandım. sporcularımdan ebubekır yucel ıse tamamen naturaldir.

2. fotograf daha 3-4 gun once türkiye şampiyonasına götürdüğüm ögrencım ebubekır yucelın gelısımı kendısı atletik fitness katagorısınde turkıye sampıyonu oldu.

Eklentiler

• 2SEAGfbLSXbYJRLG.jpg
    2SEAGfbLSXbYJRLG.jpg
    136,5 KB · Görüntüleme: 496
  • cats.jpg
    cats.jpg
    253,9 KB · Görüntüleme: 541
Back
Yukarı