17 vs 24 yaş

En eksik bölge

• Total voters
    36
  • Poll closed .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
13 yaşından beri basketbola devam ettim 23 yaşında sakatlanana kadar 3 sezon 1.lig ve milli takımda bulundum sakatlanınca kendimi bu işe verdim, boy 204 cm ortalama korudugum kilo 112-115. 17 yaşından sonra yani fotoğraftaki halimden sonra suplament desteği ile natural olarak gelişim için çalıştım. 204 cm boyun getirdiği estetik hatların yanında dolması çok zor olan kol, göğüs, sırt, omuz, bacak.. hepsi ayrı zor oluyor. 45 cm kol kendini göstermiyor ve doğal beslenmek çok maliyetli oluyor. her gün 250-300 gr arası protein, 500 gr karbonhidrat, haftada 5 gün antrenman, doğumgünleri hariç 0 şeker.. Eksik çok çalışmaya tabiki devam ama belli bir seviyeden sonra malum gelişim steroidsiz zor ama natural gittiği yere kadar devam...

Yorum ve eleştiriler beni rahatsız etmez aksine geliştirir. Gördüğünüz eksikleri ve tavsiyeleri paylaşınız.
DİP NOT ( karın kası gibi bir derdim yok henüz )

Eklentiler

• Ekran Resmi 2013-12-19 15.59.37.png
    Ekran Resmi 2013-12-19 15.59.37.png
    658,7 KB · Görüntüleme: 3.981
Giyim reklamında falan oynasan tutar kanka yüzünde güzel.
204 cm boy çoğunlukla dezavantaj ama sende cuk oturmuş dev gibi bişesindir sen:D
Omuzlar biraz daha büyük olsa kollarda omuzlardan biraz daha ileride olsa çok daha iyi olur diye düşünüyorum.

Harika demekten başka ne denilebilir ki? : ) Tebrikler Başarılar

Maşallah ..İlk yazıyı okudum,ümitsiz ve üzgün bir şekilde fotoğrafı açtım.Dedim tüh uzun boyun dezavantajı..Fotoğrafı görünce ağzım açık kaldı..Çok çok çok iyi görünüyorsunuz.

Vücut hakkında yorum yapıcak olursam ; Kollar iyi görünüyor fakat trapez ve göğüslerin biraz daha hacim kazanması gerek.Karın olayına girmiyorum fakat yağ oranını biraz daha düşürürseniz hatlar genel olarak belli olacaktır.Adonisler iyi fakat karın ile bir bütün halinde değiller.
Tamam kendi düşüncelerim iyi çalışmalar :D

Vücut hakkında yorum yapıcak olursam ; Kollar iyi görünüyor fakat trapez ve göğüslerin biraz daha hacim kazanması gerek.Karın olayına girmiyorum fakat yağ oranını biraz daha düşürürseniz hatlar genel olarak belli olacaktır.Adonisler iyi fakat karın ile bir bütün halinde değiller.
Tamam kendi düşüncelerim iyi çalışmalar :D

İnsan önce bir tebrik eder 204 cm. boyu doldumak nasıl bir şey bence tahmin bile edemezsin.Ha sen nerden biliyorsun dersen 1.90 boyu doldurmakta zorlanıyorum oradan biliyorum.
Ayrıca helal olsun be abi cidden bence tam kıvamında bir vücut.Karın kası derdin olmadığını söylemişsin zaten ama onu da halledersen modellik için aranan kumaş olursun.

Geçmiş olsun .
Uzun boylu insanlar için bu spor direk handikap .Bu seviyeye geldiğiniz için tebrik ederim (O boyda gerçekten zor)
Müsabaklara katılmıyacaksanız bence steroids işine girmeyin zaten iyi durumdasınız .
Cüsse büyük olunca 45 cm kol kendini göstermiyor çok güzel ifade etmişsiniz .Boy 1.70 olsaydı o biçim kendini gösterirdi .
Spor hayatınızda başarılar dilerim.

Ben vucuttan çok 204 cm boy'a taktım :D . Bizim buralarda 1.87 , 1.90 adamlara dev gözüyle bakılıyor . 204 cm lik bir body'ci . Müthiş iri olmasınız . Omuz ölçüsü var mı ?

tek kelimeyle harika 204 cm boya bu vucut...

Fizik, tip 10 numara hocam. Siz modellik falanda yaparsınız bana kalırsa. Evrim geçirmişsiniz sanki. Başarılarının devamını dilerim.:)

Kıvanç Tatlıtuğ dan daha tatlıtuğsun :D şaka bi yana fizik 10 numara boyun 204 cm olmasına takıldım biraz pek o boyda gözükmüyorsun benim boyda 190 üstü eksik olarak birşey göremiyorum fiziğinde ama ön kolları biraz daha geliştirsen atm önlerinde kuyruk derdi çekmezsin :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı