17 vs 24 yaş

En eksik bölge

• Total voters
    36
  • Poll closed .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kardeşim helal olsun o boy ve kiloya böyle bir hacim vermek her babayiğidin harcı değil .

karın kası ve göğüslere biraz daha şişirirsen müthiş olur. ha birde kimsenin dikkatini çekmemiş ama bacak kaslarınıda vücuduna göre orantılaman daha güzel olur

vücudun ektomorftan mezoya gecmıs gıbı duruyo :d bence harika

harika bir gelişim olmuş, boyun yüzünden tek dezavantajın hiç bir zaman ben artık koruyum bunu diyip hafif tempo gidemezsin, geriye kalanlar avantajlarının keyfini sürmek. 2.20 civarı boylar harbiden sorun oluyor yaşamda, meşur halil ibrahim ile aynı semtte büyüdüm adam büfede çalışıyordu, adamın kafası gözükmüyordu büfede. merdivenlere ayağı sığmıyor ucu ile basıyordu. ama senin boy bence gayet iyi

Benim boyum da senden 4 cm eksik, o yüzden çok iyi anlıyorum seni. Çok güzel bir vücudun var ama 7 senede daha farklı olabilirdi diye düşünmeden edemiyorum. Tebrik ederim.

Çok güzel gelişim çıkarmışsın öncelikle tebrik ederim. Yağ oranında normal bir düzeyde bence sonuçta 110-120 kiloya kupkuru bir vücut yapmak imkansıza yakın.

süper valla tam istediğim vücut helal olsun o boyla o vücudu yapmak.. ölçüleri yazabilirmisin? özellikle omuz

Gelişim muazzam. Haddim olmayarak bu vücudun çok daha kalın, hacimli bacak baldırı hak ettiğini söyleyebilirim. Başarılarınızın devamını dileriz, saygılar.

tebrikler hem vucud olarak hem de yazmis oldugun yaziyi cok begendim. bi ajansa yazilsan hic fena olmaz derim.
iyi sporlar

GSmart Maya M1 v2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hersey cok ıyı cok ıyı doldurmssunuz basarılar. o boya gore cok ıyı. acaba omuz olcunuzu yazabılır mısınız*

Tartışma yaratmak için söylemiyorum ama lütfen bu konuda gerçekten bilgili, tecrübeli hocalarımız mesajımı görürse cevap verirse sevinirim. Kafama ciddi anlamda takıldı, burada kimse kimseyi kandırmamalı; çünkü gencecik arkadaşlarımızın umutlarıyla oynamaya kimsenin hakkı yok: Konunun sahibi burakhector adlı üye steroid kullanmadığını belirtiyor ama 17 yaşından 24 yaşına geldiğinde saçlar dökülmüş ve surat keskin erkeksi bir hal almış. Ben bildiklerim, duyduklarım, tecrübelerim doğrultusunda bu değişimin vücuda alınan fazla testesterondan (steroid) kaynaklandığını düşünüyorum. Üyenin mesaj sayısı da belli zaten. Bu konu bana konuyu açan üyeye saygısızlık yapmak istemem ama hiç gerçekçi gelmiyor. Bu konuya bakıp da mutlu olan genç arkadaşları kandırmaya kimsenin hakkı yok, onlar böyle güzel değişim fotoğraflarını görüp mutlu oluyorlar, çalışıp didiniyorlar. Sonrasında ya benim genetiğime uygun değil ben yapamadım diyip vazgeçiyorlar, ya da el altından nasıl kullanılacağını bilmeden steroid kullanıyorlar ideallerindeki vücuda sahip olmak için. Böyle düşünmem benim cahilliğimden mi kaynaklanıyor, birisi beni aydınlatırsa sevinirim.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı