17 yaşında 3.66 ng/ml testosteron normal mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Chuck94
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar bugün tahlil yaptırırken total testosteron'a bakmalarını rica ettim. Sonuçlar geldiğinde şaşırdım açıkcası. İri yapılıyım sakallarım çıkıyor. Antrenmanlara vücudum güzel tepki veriyor. Bazı kaynaklarda daha yüksek olması gerektiği yazıyordu bu yaşta. Son 2 haftadır uyku beslenme düzenim allak bullak oldu. Ayrıca stresin de etkisi olabilir. Sizce kafaya takılacak bir değer mi ? Herkese iyi forumlar.

Bende 15 yaşındayım 3.61 çıkmıştı 8ay önce yeme düzenim çöptü stres vardı şu an 8 aydır hiç ölçtürmedim ama gayet iyi gelişiyorum ağırlıklar çok seri artıyor valla sanırım herkesin vücudu için optimal bir seviye var.

Bende 15 yaşındayım 3.61 çıkmıştı 8ay önce yeme düzenim çöptü stres vardı şu an 8 aydır hiç ölçtürmedim ama gayet iyi gelişiyorum ağırlıklar çok seri artıyor valla sanırım herkesin vücudu için optimal bir seviye var.
Üniversite sınavına hazırlanıyorum o yüzden hem stres yüksek hem de diyetim düzgün değil. Sınav biter bitmez optimal yağ oranına düşüp tekrar tahlil yaptıracağım.

Back
Yukarı