• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

17 yaş 3-4 ay ev çalışması

Selamlar

Çok çalıştım ve hedefime ulaştim şimdi kilom 55.Yeni resimlerim bunlar:

c4ed6a827921.jpg

e4784c11defe.jpg

O yok bu yok yerine yok olan yerleri nasıl çıkarta bilirsin diye yorumlar alırsam bu beni çok mutlu edicek.

çok güzel gidiyorsun bence biraz daha omuz başlarını ve kollarına önem vermeyi düşünsene.ayrıca sırtını kemik diye tahmin ediyordum ama sırtında baya iyiymiş :)

çok güzel gidiyorsun bence biraz daha omuz başlarını ve kollarına önem vermeyi düşünsene.ayrıca sırtını kemik diye tahmin ediyordum ama sırtında baya iyiymiş :)

Kol ve karın kasına çok önem veriyorum.Karın kası çok gelişti biraz daha yapsam 8 pack çıkacak :) ama kollarda nedense tık yok:( Yorumun içinde çok teşekkür ederim.

Güzel vücut yapmışsın.Kollara ve omuzlara dikkat.Başarılarının devamını dilerim.

Gerçekten çok güzel vücut çıkarmışsın.bende evde 3 aydır dambıllarla çalışıyorum.fakat istediğim gibi gelişmedi.kol bilek hareketlerini dambıl ile çalışıp geri kalan bölgeleride senin programı uygulasam iyi olur mu ki?

Sıradan bi insan 55kgde cılız zayıf görünür fakat sen yağ oranın sayesinde cok parcalı cok fit görünüyorsun :) ben p,fotoğrafımda 54kg um ama sennki kadar omuz ve kollarım yk mesela :)

Teşekkür ederim :) 54 kiloya göre sende çok iyisin :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:04 ----------

Güzel vücut yapmışsın.Kollara ve omuzlara dikkat.Başarılarının devamını dilerim.

Çok sağol.:)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:07 ----------

Gerçekten çok güzel vücut çıkarmışsın.bende evde 3 aydır dambıllarla çalışıyorum.fakat istediğim gibi gelişmedi.kol bilek hareketlerini dambıl ile çalışıp geri kalan bölgeleride senin programı uygulasam iyi olur mu ki?

Teşekkür ederim.Sadece dambılla bence fazla bir gelişme olmaz,evde çalıyorsansa mekik ve şınavda çek.

soru soruyorum sirt icin ne yapiyorsun evde bu sirti yapman icin illa barfks cekmen lazim sinavla yaptim diyorsan birsey demiyorum

tamam Azeri-17 ben daha birsey demiyorum barfiks cekmeden sirt calismadan kanat cikartip ortasini sekillendiy sen salona basla diginda 1 yilda mr.olympia olursun iyi forumlar

tamam Azeri-17 ben daha birsey demiyorum barfiks cekmeden sirt calismadan kanat cikartip ortasini sekillendiy sen salona basla diginda 1 yilda mr.olympia olursun iyi forumlar

Bir şey demiyorum bir şey demiyorum diyirosun ama ne varsa demişsin ben daha ne diyiyimki?benim genetiyim öyle yağ çok az var.Mr.Olypia olmak istemiyorum tek el 3 parmakla şınav çekmek bana yetiyor.

~

Azeri-17 bana gelen sorulari cevapliyorum ve kendi elestirimi yapiyorum 3 parmakla cekiyorsan aferin ileride basarilar GUZEL VUCUT

Cevaplaya bilirsin tabiikide eleştiride yapa bilirsin.<ben daha bir sey demiyorum> diyorsun ben ona karşılık öyle dedim.Teşekkür ederim sanada sport hayatında başarılar.Senin vücutda güzel emek verilmiş.

Back
Yukarı