vücutcuu
Üye
Malesef genetiğim biraz fazla kötüAma bu bir engel değil tabiki benimde üçgen bir vücudum olmayı versin nabıyım şimdi sporu bırakıcak değilim ya
![]()
çalışırsan olur üçgen vücudun sırrı incel bir bel ve aşağı doğru sarkan kanatlardır

Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Malesef genetiğim biraz fazla kötüAma bu bir engel değil tabiki benimde üçgen bir vücudum olmayı versin nabıyım şimdi sporu bırakıcak değilim ya
![]()
tamam abicim araştırmaya devam et o zaman.ama inan bana salona gidebilirsen senin için çok daha iyi olacaktır gelişimin açısından.
evde başaramayacağını biliyorsun ve bunları başlayarak başladın öyle mi? iyi devam et o zaman..
neden evde başaramasın ya evde çalışmayı ben salondan çok seviyorum aletler eksik olabilir ama salondaki o gürültüden o deli gibi nefes alıp veren adamlardan falan uzak kafamı dinleyipte çalışabildiğim tek yer birazda araştırırsa olmıcak şey değil![]()
Bicepslerinin kısa olmasının nedeni izole çalışmışsındır yani sadece sivriltmişsin .