• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

17 Yaş Değişim..

Tebrik ederim süper

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:16 ----------

ekleme: programını bende istiyorum :D

Arkadaşlar geçirdiğim bi rahatsızlık sonucuyla 65 kg'den 61 kg'a düştüm performans ve kas kaybı yaşadım. Bunlarda son halim. Resimlerde shop yoktur telefondan aldığım gibi attım.
5jdz6.jpg

5jf4m.jpg

5jf5p.jpg

5jf6n.jpg

• Like
Reactions: Azi
ölçülerini yazarmısın

Doğrumu yanlışmı ölçtüm tam olarak bilmiyorum ama yinede yazayım;
Kol:30
Göğüs:86
Bel:80
Omuz:120

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:43 ----------

Fotoğrafları hesapmakinasıyla çektin sanırım :D

Fotoğrafların boyutu büyük olduğu için ufalttım. Bunun için çözünürlüğü düştü. Fotoğraflar 12 mp'lik telefon ile çekildi.

gerçekten harika bi degişim . helal olsun :)

http://c1204.hizliresim.com/w/8/47186.jpg

İnsanları kandırmak, daha doğrusu boş ümit vermek doğru değil bence.
Before olarak verdiğin resim ile after olarak verdiğin resmi ikinci vücuda sahip olan her insan yapabilir.
Ben de göbeğimi şişirip kendimi sıktığımda before fotoğrafını elde ediyorum.
Avatarının benzerinin orjinalini koydum yukarıya. Ha gelişme yok mu? Vardır elbet. Vücudun da güzel, benimkinden iyi Allah var.

Fakat 2 ayda yaptım, 3 ayda yaptım demek yeni başlayanlar için ne kadar rehberlik edici bilemiyorum. 3 ay önce anca şuanki halinden daha yağlısındır. Yoksa sıfırdan 3 ayda böyle karın kası yapmak, aynı zamanda kas inşa etmek imkansız. Ayrıca resimler de sıcak çekilmiş olmalı. Yani antrenmandan hemen sonra.

programını ve kullandıgın ılacları banada yollarsan sevinirim 2.5 3 ayda bu kadar ilerlemek her babayiğidin harcı değil helal olsun

http://c1204.hizliresim.com/w/8/47186.jpg

İnsanları kandırmak, daha doğrusu boş ümit vermek doğru değil bence.
Before olarak verdiğin resim ile after olarak verdiğin resmi ikinci vücuda sahip olan her insan yapabilir.
Ben de göbeğimi şişirip kendimi sıktığımda before fotoğrafını elde ediyorum.
Avatarının benzerinin orjinalini koydum yukarıya. Ha gelişme yok mu? Vardır elbet. Vücudun da güzel, benimkinden iyi Allah var.

Fakat 2 ayda yaptım, 3 ayda yaptım demek yeni başlayanlar için ne kadar rehberlik edici bilemiyorum. 3 ay önce anca şuanki halinden daha yağlısındır. Yoksa sıfırdan 3 ayda böyle karın kası yapmak, aynı zamanda kas inşa etmek imkansız. Ayrıca resimler de sıcak çekilmiş olmalı. Yani antrenmandan hemen sonra.

Dostum kırıcı yorum yapmak istemiyorum.Şuanki halimle ilk fotoğraftaki halimin aynı olduğunu söylüyorsun sen buna inanabiliyormusun. Bi insan göbeğini şişirip,sonrada bırakıp nasıl o baklavaları çıkarabilir? Kimseyide kandırarak elime zaten birşey geçmez. O linkte attığın fotoğraf 2.aya ait sanırım.. o aydan beri amino asit ve whey protein bitirdim. Evet resimler sıcak çekildi,ve 2 günde bir karın çalıştım. İsteyince demekki herşey olabiliyormuş dostum.Eyvallah yorumun için teşekkürler yinede.

Kardeşim vücut güzel ama yeme beni :D :D Before and After değil bu çünkü ilk 2 koyduğun fotoda gün boyunca gazlı içecek iç ve cips ye mideni şişirip bu hale getirebiliyosun. Bu tv'de birçok spor aleti satmak için yapılan numara (: sende onun gibi mideyi şişirmişin biraz. Ama önce çekildiğin fotoda sonraki haline yakın ;)

Kardeşim vücut güzel ama yeme beni :D :D Before and After değil bu çünkü ilk 2 koyduğun fotoda gün boyunca gazlı içecek iç ve cips ye mideni şişirip bu hale getirebiliyosun. Bu tv'de birçok spor aleti satmak için yapılan numara (: sende onun gibi mideyi şişirmişin biraz. Ama önce çekildiğin fotoda sonraki haline yakın ;)

@Suçicek
Demek istediğim yukarıdaki yorumdu işte. Yahu ben kendim yapıyorum diyorum sana. Şişirince 85 kg falan gözüküyorum. Kasları sıktığımda da avatarımdaki gibi işte.

Herkesin biyolojisi farklı tabii, belki gerçekten hızlı kas kazanabiliyor, yağ yakabiliyordur vücudun. Fakat herkesin böyle değil. Şimdi oraya yazdığın yazıya göre millet yorum yapıyor. Kendinin de öyle olacağını falan sanıyor. Ama Kıvanç gibi çok ciddi bir şekilde, ciddi bir hocayla çalışmadıysan bu kadar kısa sürede böyle olması imkansız. Kaldı ki before olarak koyduğun resim şaibeli, düzgün bir fotoğraf olsaydı eminim şuanki halinden çok farklı değildi.
Demek istediğim, "Vaay süper gelişmişsin helal olsun" gibi bir yorumu okuyabilmek için insanlara böyle bir şeyin mümkün olabileceği kanısını aşılama. ;)

@Suçicek
Demek istediğim yukarıdaki yorumdu işte. Yahu ben kendim yapıyorum diyorum sana. Şişirince 85 kg falan gözüküyorum. Kasları sıktığımda da avatarımdaki gibi işte.

Herkesin biyolojisi farklı tabii, belki gerçekten hızlı kas kazanabiliyor, yağ yakabiliyordur vücudun. Fakat herkesin böyle değil. Şimdi oraya yazdığın yazıya göre millet yorum yapıyor. Kendinin de öyle olacağını falan sanıyor. Ama Kıvanç gibi çok ciddi bir şekilde, ciddi bir hocayla çalışmadıysan bu kadar kısa sürede böyle olması imkansız. Kaldı ki before olarak koyduğun resim şaibeli, düzgün bir fotoğraf olsaydı eminim şuanki halinden çok farklı değildi.
Demek istediğim, "Vaay süper gelişmişsin helal olsun" gibi bir yorumu okuyabilmek için insanlara böyle bir şeyin mümkün olabileceği kanısını aşılama. ;)

Ya hiç işim yok gün boyunca cips yiyerek,kola içerek mideşi şişirip sonrada kasları sıkıp alın size before-after mı diyeceğim ya. Ne dir bu kısa sürede sonuç alanlara siz böyle mi yorumlar yapıyorsunuz hep?
Üstelik benim bundan öncede 1 yıl kickbox geçmişim var orada çoğu zaman da zaten ağırlık kaldırıyorduk.

kardeşim öncelikle tebrikler vücudun çok estetik . eğer üç ayda bu vücudu yapabiliyorsan genetiğin çok iyidir şüphesiz.ama şöyle bi durum var ki seninki gibi genetiği çok iyi olan bi adamın ilk fotolarında ki gibi göbeği yapabilmesi için yılların içicisi olması lazım hele ki o kiloda ( baya bi zayıfsın o fotolarda gördüğüm kadarıyla). oysa sen 17 yaşındaymışsın ne kadar alkol kullanmış olabilirsin ki.burda sence de bi paradoks yok mu o yüzden kusura bakma bana da hiç gerçekci gelmedi hani sanki övgü alabilmek için abartıya kaçmışsın gibi geldi ilk fotolarda

kardeşim öncelikle tebrikler vücudun çok estetik . eğer üç ayda bu vücudu yapabiliyorsan genetiğin çok iyidir şüphesiz.ama şöyle bi durum var ki seninki gibi genetiği çok iyi olan bi adamın ilk fotolarında ki gibi göbeği yapabilmesi için yılların içicisi olması lazım hele ki o kiloda ( baya bi zayıfsın o fotolarda gördüğüm kadarıyla). oysa sen 17 yaşındaymışsın ne kadar alkol kullanmış olabilirsin ki.burda sence de bi paradoks yok mu o yüzden kusura bakma bana da hiç gerçekci gelmedi hani sanki övgü alabilmek için abartıya kaçmışsın gibi geldi ilk fotolarda

Yorumun için teşekkürler.Söylediğim gibi daha öncede az buz alt yapım vardı.Uzun süre zaten alkol kullandım,o ilk 2 fotoğraf 5 tane efes pilsen içildikten sonra çekildi.Alkol olarak efes pilsen genellikle her zaman tercihim olmuştur. +İçen bilir efes pilsenin nasıl karın şişirdiğini. Çevremdeki kişilerin hamile kadınlar gibisin vs.demesiyle o azimle başladım çalışmaya. Son halim bu dostum isteyen inanır isteyen inanmaz sizlere kalmış birşey beni bilen zaten biliyor. Ne diyeyim şimdi inamıyorsanız gelin kamera mı açayıp veya gelin bursaya görüşelim mi diyeyim =)

kardeşim zaten bi önceki mesajımda belirttim şimdiki vücudunla alakalı herhangi bi eleştirim veya şüphem yok olamazda gerçekten mükemmele yakın vücudun var ama hani o ilk fotolarda birşey olduğu belliydi ki sende söylüyosun biraz abartmışsın alkolü oda şişirmiş hani normal halin değil yani o fotolar.benim demek istediğim oydu. arkadaşlarında demek istediği oydu sanırım ama bunlar önemli değil .önemli olan bu yaşında geldiğin nokta istikrarlı bi şekilde devam et kardeşim tekrar tebrikler

kardeşim zaten bi önceki mesajımda belirttim şimdiki vücudunla alakalı herhangi bi eleştirim veya şüphem yok olamazda gerçekten mükemmele yakın vücudun var ama hani o ilk fotolarda birşey olduğu belliydi ki sende söylüyosun biraz abartmışsın alkolü oda şişirmiş hani normal halin değil yani o fotolar.benim demek istediğim oydu. arkadaşlarında demek istediği oydu sanırım ama bunlar önemli değil .önemli olan bu yaşında geldiğin nokta istikrarlı bi şekilde devam et kardeşim tekrar tebrikler

Evet alkol şişirdi tabi ama o 5 taneyi içmeden öncede göbeğim vardı. Çok teşekkür ederim tekrar.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:24 ----------

Bunlarda son halim:
5rltj.jpg

5rlsv.jpg

5rlug.jpg

5rly0.jpg

5rpm8.jpg

5rpnj.jpg

Bunlar evde sıcak çekildi.
6k43d.jpg
[/url][/IMG]
6k465.jpg
[/url][/IMG]
6k47s.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
  • Like
Reactions: Azi
kardeşim yanlış anlama ama efekt fotoları olumlu veya olumsuz şaşırtır ve senin bütün fotolarda efekt kullanılmış ayrıca hayatım boyunca senin ilk halindeki gibi mide anatomisi görmedim bende karnımı şişirince seninle aynı görüntüye ulaşıyorum :)

Son fotolarda arkadaki avize bile kaslı çıkmış. Bir de diyorsun ki photoshop yok, telefonun özelliği.
O zaman benim koyduğum foto ne?

Çekememe durumu falan yok, yanlış anlaşılmasın. Vücut da güzel ona da lafım yok. Ama bu kadar kişi aynı şeyi söylüyor, sen de 5 tane efes içtiğini söylüyorsun. Bu kadar çelişmemelisin kendinle. Hem diyorsun işim gücüm yok abur cubur içip karnımı mı şişirecem, sonra da diyosun ki 5 tane efes içtim tabi şişecek.

Back
Yukarı