• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

17 Yaş Değişim..

Son fotolarda arkadaki avize bile kaslı çıkmış. Bir de diyorsun ki photoshop yok, telefonun özelliği.
O zaman benim koyduğum foto ne?

Çekememe durumu falan yok, yanlış anlaşılmasın. Vücut da güzel ona da lafım yok. Ama bu kadar kişi aynı şeyi söylüyor, sen de 5 tane efes içtiğini söylüyorsun. Bu kadar çelişmemelisin kendinle. Hem diyorsun işim gücüm yok abur cubur içip karnımı mı şişirecem, sonra da diyosun ki 5 tane efes içtim tabi şişecek.

Dostum şu olumsuz cevaplarını yapmayı bırak,yada hiç yorum yapma.Telefonun markası Nokia n8,uygulamın adı camerapro varsa sendede, indir uygulamayı gereken ayarları yap çek tamamen telefondan.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:54 ----------

kardeşim yanlış anlama ama efekt fotoları olumlu veya olumsuz şaşırtır ve senin bütün fotolarda efekt kullanılmış ayrıca hayatım boyunca senin ilk halindeki gibi mide anatomisi görmedim bende karnımı şişirince seninle aynı görüntüye ulaşıyorum :)

Efekt dediğin telefon uygulaması adı nokia n8 camerapro.
O midenin öyle olması benim elimde değildi,ilk 2 fotoğraf bodye başlamadan 2 ay önce ister inan ister inanma.

kardesim sana acik yorum yapayim, kilo alman lazim. vucudun parcali guzel yani her yerde ki kaslar var ama bu zayif olman gercegini kapatmaz ayrica cok zayif oldugun icin vucudun bu kadar parcali gozukuyor yani kas kutlesi olarak oyle cok kutlen oldugunu dusunmuyorum. simdi yaz geldi plaj acilacak diye bulk donemine girmek istemezsin ama sana onerim bul donemine gir bir guzel sis ondan sonra insa et vucudu. bunun ustune kilo almadan bastigin surece kas yapmazsin, kaslarini yakarsin. ikinciside vucudunu biraz daha guc uzerine calistirip (kollarin ince geldigi icin diyorum) ondan sonrasinda guzel yuksek agirliklarla genisleyebilirsin. ama sana tavsiyem kilo al ince ve parcali vucut asla guzel olmaz.

kardesim sana acik yorum yapayim, kilo alman lazim. vucudun parcali guzel yani her yerde ki kaslar var ama bu zayif olman gercegini kapatmaz ayrica cok zayif oldugun icin vucudun bu kadar parcali gozukuyor yani kas kutlesi olarak oyle cok kutlen oldugunu dusunmuyorum. simdi yaz geldi plaj acilacak diye bulk donemine girmek istemezsin ama sana onerim bul donemine gir bir guzel sis ondan sonra insa et vucudu. bunun ustune kilo almadan bastigin surece kas yapmazsin, kaslarini yakarsin. ikinciside vucudunu biraz daha guc uzerine calistirip (kollarin ince geldigi icin diyorum) ondan sonrasinda guzel yuksek agirliklarla genisleyebilirsin. ama sana tavsiyem kilo al ince ve parcali vucut asla guzel olmaz.

Aslına bakarsan amacım hacim değil fit bi vücut bunun için ilk baş 70 kilo olmayı hedefliyorum.Bulk dönemine ise şuanlık girmeyi düşünmüyorum,fakat önümüzdeki kış bulk olmayı planlıyorum.Ama bu saatten sonra zaten asla olmaz =)

İlk ay Weider Mega Mass 2000 kullandım,baya bi kilo aldım.
Şuan Weider amino 2000 kullanıyorum.

Megamass KARBONHIDRAT ıceren bır urun ve senın ılk basta kılo problemın varmıs gobegınle ılgılı ve baya kılo aldıgını soyluyorsun kı sonrakı fotograflarında neredeyse 3 kat ıncelmıssın benım mı yanlısım var ?

Back
Yukarı