• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

17 Yaş ortalama 1,5 yıllık çalışma...

Öncelikle herkeze merhabalar yaşım 17 boyum 1.80 ve kilom 70. Paylaştığım resimlere bakarak yorumlarınızı ve eksiklerimi söylemenizi istiyorum. 1,5 yıldır çalışıyorum fakat 1 yıldan sonrası boşa geçmiş gibime geliyor kaç aydır kilo alamıyorum ve gelişemiyorum bu yüzden sizlere danışmamın gerektiğini düşündüm .. şimdiden teşekkürler :)

Eklentiler

• IMG_0016.jpg
    IMG_0016.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 1.019
  • IMG_0030.jpg
    IMG_0030.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 1.063
  • IMG_0035.jpg
    IMG_0035.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 977
  • IMG_0036.jpg
    IMG_0036.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 923
  • IMG_0038.jpg
    IMG_0038.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 859
göğsün ''iç'' kısmında eksikliğim olduğunu düşünüyordum bende bunun için ne yapmam gerektiğini tam bilmiyorum... hocama sordum iç göğüs için yani orta kısım için ne yapmam gerektiğini fakat net bir cevap alamadım. Sanırım bench press'i dumbell ile yapmam gerekiyor...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:19 ----------

tam tersine çok zayıftım kilo almakta çok zorlanıyorum... 1 Yıl içersinde 10-12 kilo kadar aldım ve aylardırda aynı kilodayım dediğim gibi. Protein ağırlıklı besleniyorum karbonhidrata pek önem vermiyorum ondanda olabilir...

göğsün ''iç'' kısmında eksikliğim olduğunu düşünüyordum bende bunun için ne yapmam gerektiğini tam bilmiyorum... hocama sordum iç göğüs için yani orta kısım için ne yapmam gerektiğini fakat net bir cevap alamadım. Sanırım bench press'i dumbell ile yapmam gerekiyor...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:19 ----------

tam tersine çok zayıftım kilo almakta çok zorlanıyorum... 1 Yıl içersinde 10-12 kilo kadar aldım ve aylardırda aynı kilodayım dediğim gibi. Protein ağırlıklı besleniyorum karbonhidrata pek önem vermiyorum ondanda olabilir...

Göğüs için yapman gerekeni söyleyeyim, klasik olacak ama çalışmış olmak için çalışmayacaksın. Kası konsantre edeceksin, göğüste 4 hareket yeterlidir, 2 press, 2 açış. Hareketin ve ağırlığın hakkını vererek çalışırsan göğüste değişimi görürsün
Göğüste iç kısım için bir hareket önermek gerekirse lying cable fly . yapılış şeklini internet iyice araştır.

İç Göğüs İçin Kelebekte Ağır kiloyla Kollar 90 derece Press Öneririrm (Butterfly Press) İçeriyi baya sağlamlaştırıyor

İç Göğüs İçin Kelebekte Ağır kiloyla Kollar 90 derece Press Öneririrm (Butterfly Press) İçeriyi baya sağlamlaştırıyor

Butterfly'ı bir türlü sevemedim :o Sebebi ise düzgün yapamadığımı düşünüyorum kapatırken tam kapatamıyorum yani kollarımı önde tam birleştiremiyorum ... :D tam birleştiremeyincede haliyle orta kısmını pek sıkıştırmış olmuyorum sadece yanlar çalışıyor... :o

dediğin orta iç göğüs için bana sorarsan en ideal hareket dumbell la yapacağın benc presdir. dumbell ları indirirken yer çekimi değilde kontrollü olarak bu hareketi özellikle baya yavaş bi şekilde çalışırsan çok faydasını görürsün

Sayfayı açar açmaz gözüme çarpan kısım sırt oldu, çok iyi. Yalnız diğer kısımların biraz geri kalmış gibi örn: göğüs kol hafif omuz. Onun dışında iyi vücudun var :)

Butterfly'ı bir türlü sevemedim :o Sebebi ise düzgün yapamadığımı düşünüyorum kapatırken tam kapatamıyorum yani kollarımı önde tam birleştiremiyorum ... :D tam birleştiremeyincede haliyle orta kısmını pek sıkıştırmış olmuyorum sadece yanlar çalışıyor... :o

Makinenin kollarının açısını ve oturduğun yerin yüksekliğini iyi ayarla. Nizami çalışamayacağın ağırlığı yük etme kendine.

anladıgım kadarı ile atletik bir yapıda kalmayı düşünüyorsun yaşın daha 17 ve ben arkadaslarıma katılmıyorum kilo almana gerek yok... 25 yasından sonra kemik agırlıgın artacak ve vücudunda bir kalınmasla olacak otomatikman bi 5 kilo agırlıgın artıcak. bence kilonu suan koru parcalanmaya devam et. gögüsleri istedigin şekilde toparlayamazsan tabiki 2-3 kg kas kazanmak senin için iyi olucaktır bu kilolar(kas kazanımı olarak) belin yanlarına gitmeden dagılırsa harika durucak.kanatların biraz daha büyüyebilir buda belini daha ince gösterir tabi bu tercih ve zevk meselesidir.. iyi calısmalar.

Back
Yukarı