• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

173 boy 73kg 3aylık sporcuyum yaş 19

bence telefonuna alarm kur saat bası hatırlatsın sana zaten kılo aldırıcı kullandıgın shake ler vardır o kabıda yanına al 2.5 lıtre kola sısesınede koy su yunu :) her alarm caldıgında shake i doldur saat bası 1 lıtre tuketsen zaten 3 saatte bıter :) zor bişey değil ben öyle yapıyorm günde 5 lıtre su tüketiyorm.

universal 2700
gnc creatın
whey pro
hardlıne bcaa
kullanıyorm :)

partnersiz çalışmak berbat birşey.hocalarda bayanlarla ilgilenmekten adamın suratına bakmıyorlar(ilk gün hariç).partner olduğu zaman hem sana yol gösteriyor hem de çok yardımcı oluyor antrenman sırasında.seni anlayabiliyorum:)

bende sandıklılıyım :)

nerde kalıyon çünkü burada 1 tane salon var tanımıyom seni burlardan değilsin sanırım

yorum yapacak seviyede değilim ama şunu söyleyebilirim,duruşunda kendine güven gelmiş.;)

evet o konuda çok güven geldi spora başladıgım süreçte beni görmeyen arkadaslarım simdigörünce şaşırıyorlar :) Dışarıdan görenlerin ise etkilendiğini görebiliyorum vücut konusunda değil pek iddaalı değilim ama hacim olarak kendimi beğeniyorum inş. yaza kadar daha güzel olacak..

80 de definasyona geç alır gider sonrasında bu vucut zaten.

haklısın 80e çıkabilsem definasyona gircem nisangibi ama bu aralar iyi beslenemiyorum yoruldum yemek yemekten :)

sporcuyum demıssın ama hc bellı deıl asırı zayıfsın once beslenmene ozen goster sonrada setlerı fazla uzatmadan duzenlı calıs faydası olur

Back
Yukarı