• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

18. aylık değişim

ben suan senin eski halin gibiyim foruma yeni katıldım ve bu spora 1 hafta oldu baslıyalı üye fotolarına baktıktan özellıkle senın fotolarını gordukce azmim dahada arttı neden olmasın diyerek cıktık bakalım bu yola umarım bende seneye bu aylarda before-after seklinde bir dönüş yaparım sana dicek tek kelime hll olsun:) iyi forumlar

Tebrikler, insanlar anormal yüksek paralar harcayıp, Taylan Kümeli vs tarzı diyetisyenlere gidip, lüks lüks yerlerde kampara girip böyle bir sonucun yanına bile yaklaşamıyorlar.

Sanırım en önemlisi motivasyon ve istikrar, bunu sağlayabilmek için ne gerekli acaba.

Elinize sağlık. Bence harika bir değişim. Azmetmişsiniz, sabretmişsiniz ve başarmışsınız. Herkese örnek olacak bir çalışma.

tebrik ederim azmin hayran kaldım boyun kaç ve ölculer neler hangi durumdan hangi duruma ölcu olarak geldin baktın mı

Helal olsun valla.
Bu fiziksel değişim acaba sende ne gibi değişimler yarattı.Mesela daha azimli,ruhsal açıdan güçlü olma,daha iyimser olma gibi.Merak ettim gerçekten.
Tekrardan tebrikler hocam.

Başarınızdan dolayı bende tebrik ediyorum.Eğer mümkünse yaptıklarınız hakkında biraz daha detaya iner misiniz ? Forumumuz içinde gerçekten en etkili konulardan biri olduğunu düşünüyorum.

Back
Yukarı