• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

18. aylık değişim

Helal olsun kardeşim tebrik ederim kolay yapılmadığını hepimiz biliyorum ama sabrın karşılığını almışsın.

Yeni Vucudun çok güzel olmuş güle güle kullan.

tek kelimeyleeee HELAL .....

eskiden senin kilolarınla dalga geçenler varsa şuan ne derler merak ediyorum :D helal olsun :D

yok artık!!! :) valla helal olsun! ben yağ oranımı 14'ten 11'e düşürene kadar göbeğim çatladı. takdire şayan bi gelişim ve azim.

olmuş işte daha ne olsun tebrikler daha iyisini istiyorsan eğer yapabileceğine emin ol yaparsın tekrar tebrik ediyorum.

helal olsun be, tabii diycek şeyler olabilir ama ben sana bravo dan başka bişey demek istemiyorum :)

Degisim çok güzel olmuş ama başlıgı açıp gitmişsin biraz bilgi verseydin _?

İlk 8 ay kilo vermeye yönelik çaliştim. Hareketleri çok tekrar dan 3-4 set yaptım. Hergn başta kardio yapioyordum 30 dk 40 civari geriye kalan 10 ayda ise kardioyu yavaştan bıraktım sadece ilk başta ısınma ve germe hareketleri yaptım ve tam teşekküllü vg ye başladim.

Nasıl Zayfıladın Peki Diye Soran Arklara Gelince...
Tam anlamıyla dört dörtlük bi diyet programi yaptımğım sayılmaz sadece 3 4 ay boyunca 3 beyazı kestim (un,şeker,tuz) kestim derken çok az yedim ve yağdan kaçındım bol su terleme ve haftada 5-6 gün antreman yaptım hayatımın bi parçası haline soktum antremanımı... 0-8. aya kadar 112 den 92 ye düştüm geriye kalan 10 ay ise sadece 3-4 kilo verdim ama mevcum yağ oranını baya düşürüp kas oranımı yükseltim yağ gidip kas geldi

Sadece kafamda bunları yaparken fit bir insan olup yazın plajda, denizde, havuzda ve sokakta fit bi şekilde krizmatik biri olmayı düşledim çevremden aldiğim övgüler ve motivasyonlar beni daha da azimli hale getirdi sonuç olarak istediğime vardim..

Söylenecek son söz varsa oda dumbelllls"Emek yoksa kazanç ta yoktur." dumbelllls

İlk 8 ay kilo vermeye yönelik çaliştim. Hareketleri çok tekrar dan 3-4 set yaptım. Hergn başta kardio yapioyordum 30 dk 40 civari geriye kalan 10 ayda ise kardioyu yavaştan bıraktım sadece ilk başta ısınma ve germe hareketleri yaptım ve tam teşekküllü vg ye başladim.

Nasıl Zayfıladın Peki Diye Soran Arklara Gelince...
Tam anlamıyla dört dörtlük bi diyet programi yaptımğım sayılmaz sadece 3 4 ay boyunca 3 beyazı kestim (un,şeker,tuz) kestim derken çok az yedim ve yağdan kaçındım bol su terleme ve haftada 5-6 gün antreman yaptım hayatımın bi parçası haline soktum antremanımı... 0-8. aya kadar 112 den 92 ye düştüm geriye kalan 10 ay ise sadece 3-4 kilo verdim ama mevcum yağ oranını baya düşürüp kas oranımı yükseltim yağ gidip kas geldi

Sadece kafamda bunları yaparken fit bir insan olup yazın plajda, denizde, havuzda ve sokakta fit bi şekilde krizmatik biri olmayı düşledim çevremden aldiğim övgüler ve motivasyonlar beni daha da azimli hale getirdi sonuç olarak istediğime vardim..

Söylenecek son söz varsa oda dumbelllls"Emek yoksa kazanç ta yoktur." dumbelllls
tebrikler 'Emek vermedigin işten hayır bekleme' derdi rahmetli dedem...hayrını gor vucunun...darısı başımıza...

Back
Yukarı