• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

18. aylık değişim

hepiniz sağolun var olun.. bu spor bnm için artık hayatımın hem ekmek kapısı oldu hemde yaşam tarzım.. antrenörlük belgemide aldım geçenlerde şöyle eski resimlerime bi baktım ben ve spor, ben ve fitness ve vucutgeliştirme antrenörü.. gülerdim yeminle aklıma gelecek son şey oldum :D demekki arkadaşlar neymiş vallahide billahide isteyince azim edince oluyormuş..

hepiniz sağolun var olun.. bu spor bnm için artık hayatımın hem ekmek kapısı oldu hemde yaşam tarzım.. antrenörlük belgemide aldım geçenlerde şöyle eski resimlerime bi baktım ben ve spor, ben ve fitness ve vucutgeliştirme antrenörü.. gülerdim yeminle aklıma gelecek son şey oldum :D demekki arkadaşlar neymiş vallahide billahide isteyince azim edince oluyormuş..

son halinin fotoları var mı? gelişim devam etti mi yani

Örnek alınması gereken , ilham verici bir değişim.Seni tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum antrenörlük hayatında da.

helal olsun bu kadar değişim büyük azim ister çok azimliymişsin.Şu forumdaki en iyi motive eden resimlerden biri seninkiler :) saygılar

Şu karşılaştırmalı resimde vücut değişince tarz değişikliği hemen göze çarpıyor :D Bunu duymaya ihtiyacın bile yok biliyorum ama helal olsun kardeşim çok iyisin böyle devam.dumbelllls

Tek kelimeyle helal olsun

Back
Yukarı