• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

18. aylık değişim

masbay inanılmazsın, büyük saygı duydum yaptığın işe umarım herkese örnek olur. İyi sağlıklı günler dilerim.

imrendim açıkçası gerçi bende kilo almak istiyorumda harbi helal yani değişiklik çok fazla

Helal olsun kardeşim Azmin Zaferi olarak derslerde hikayelerin anlatılmalı... Bu gün salona yazıldım 100 kg 180 boy ... İradeni ve azmini örnek alacağım...

bazen bakıyorumda, insan kendine nasıl eziyet ediyor öyle, yağlı bir vücut ne kadar zorluyor vücudu öyle. gözler zor açık duruyor, bele binen baskı beli sakat ediyor, özgüven sıfırlanıp insan yaşamaktan bıkıyor, istemiyor... aslında bunun çözümü ağzı kapatmak, harekete geçmektir. şu anda bu yorumu okuyup başlamak isteyen arkadaşlar, hemen yarın başlayın, değerinizi bilin artık yahu, ağzınızı kapatıp sıkı bir diyetle, günde sadece 20dk 6-7 km hızlı yürüyüş insanın yağlarından KOLAYCA kurtulmasını sağlar, ancak en ufak aksaklık bile bunu keser, azimli bir şekilde bunu başaran işte bu konuyu açan arkadaştır,ben hayatımda hiç şişman bir insan olmadım, tam olarak ne hissedilir bilemiyeceğim. Herneyse kendisine , kendine verdiği değerden dolayı çok teşekkür ediyorum, sağlıcakla,

Back
Yukarı