Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Sende yorum yapmasınıpoz vermeyi öğrenmelisin
1 adet ayarlanabilir sehpa, ağırlık istasyonu ve aparatların tamamı ek aparatlarım var. Ayarlanabilir bench sehpası. Yaklaşık 110 kg ağırlık var 10, 5, 2.5, 1.5, 1, ve 0.5 kg ye kadar gidiyor 2 tane dumbell bar var . EZ bar ve barbell. Duvar barfix'i, Koşu bandı, Eliptik, İp, Plates topu ve bisiklet..Dostum Gayet iyi yapmışsın özellikle kollar ve bel çok iyi. Ev çalışmasında hangi aletleri kullanıyorsun ve programın nedir? Bende eve alet topluyorum bu aralar birde çalışma istasyonun var mı?
1 adet ayarlanabilir sehpa, ağırlık istasyonu ve aparatların tamamı ek aparatlarım var. Ayarlanabilir bench sehpası. Yaklaşık 110 kg ağırlık var 10, 5, 2.5, 1.5, 1, ve 0.5 kg ye kadar gidiyor 2 tane dumbell bar var . EZ bar ve barbell. Duvar barfix'i, Koşu bandı, Eliptik, İp, Plates topu ve bisiklet..
Gelişme çağını etkilermi bilmiyorum ama normal deltoid hareketleri yaptım ve omuz press hareketlerim her zaman omuz antremanımın başında yer alır ve çok zorlarım ağırlık olsun tekrarlar olsun. Boy kısalması tamamen antremanın içeriğine bağlı şuanda şekillenmeye başladım zaten çok özel bi program izliyorum isteyen olursa paylaşabilirim.. Teşekkürler sende adamsın !kardeş omuzlar başlamadan önce tahminen kaç cm ydi yani omuz çalışırken omuzların düşmesi kesinlikle kemiklerin gelişme çağıylamı alakalı yani kemiklerin artık gelişmeyi tamamladıktan sonra omuzların düşmez mi yada boyun kısalmaz mı bide biz bu omuz hareketlerine falan netten bakıp kendimiz yapsak olmuyo mu yani illa bi salona yazılmak lazımmı al işte bak sen yapmışın te başına ????? bi cevaplarsan adamsın sen adam ...
Sende yorum yapmasını
1 adet ayarlanabilir sehpa, ağırlık istasyonu ve aparatların tamamı ek aparatlarım var. Ayarlanabilir bench sehpası. Yaklaşık 110 kg ağırlık var 10, 5, 2.5, 1.5, 1, ve 0.5 kg ye kadar gidiyor 2 tane dumbell bar var . EZ bar ve barbell. Duvar barfix'i, Koşu bandı, Eliptik, İp, Plates topu ve bisiklet..