• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

18 Yaşındayım 40 Cm Kol 75 Kiloyum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
başlayalı 7 8 ay oldu devam ediyorum hala ama hiç bir destekleyici kullanmadım kollarım 35 di başladığımda şimdi 40 diğer bölgelerede bakın yorum bekliyorum arkadaşlar bu arada 2007 gençlerde 21 yaş altı yarışcam...
hiç böyle olacağımı düşünmediydim bundan 2 sene önce 60 kilo ufack bişeydim lise bittikden sonra biraz kilo aldım bu kiloyu da iyi değerlendireceğim bir spor aradım ve buldum liseden gören arkadaşlar değişik lakaplar taktı ama aldırş etmiyorum
salonda da ronnie,rambo diyorlar:D

bravo sen restiricted a bakma,adam ilk defa yapici yorum yapti sasirdim ama bence senin kollar pek 40 cm gibi gözükmüyor acikcasi

yahu tamam kol kanat güzelde

neden buraya resim koyan çoğu arkadaş sadece sırt pozlarını koyuyor?

Sadece sırt kısmına bakıp nasıl gerçek anlamıyla yorum yapılabilirki?

Vucudu gosteren gogus ve mide dir...

Daha sağlıklı yorum alabilmek için lütfen on profilden bir resim daha koyunuz...

jeyjey dedi:
yahu tamam kol kanat güzelde

neden buraya resim koyan çoğu arkadaş sadece sırt pozlarını koyuyor?

Sadece sırt kısmına bakıp nasıl gerçek anlamıyla yorum yapılabilirki?

Vucudu gosteren gogus ve mide dir...

Daha sağlıklı yorum alabilmek için lütfen on profilden bir resim daha koyunuz...

dostum göğüs de var ama karın kasları belirgin değil ondan hoş olmadığı için koymadım karın içten 3lüler var ama yağlı işallah yarışmadan sonra formu koruycam...

saydam dedi:
bravo sen restiricted a bakma,adam ilk defa yapici yorum yapti sasirdim ama bence senin kollar pek 40 cm gibi gözükmüyor acikcasi
helal dostum sen bu işi biliyorsun bence kolar 38:D:D:D

xAnDeRcAgE dedi:
saydam dedi:

ne demek istedigini pek anlayamadim!sitem mi yoksa ciddi misin :?:

saydam dedi:
xAnDeRcAgE dedi:
saydam dedi:

ne demek istedigini pek anlayamadim!sitem mi yoksa ciddi misin :?:
nasıl dostum yok sen gerçekden görünümden 40 olmadığını anlamışsın gerçekde 38 başladığımda ise 33 34 dü söylemeye bile utanıyorum:D:D:D ama şimdi iyi ya ne giysem yakışıyor üstüme...

utanilacak bir sey yok.bak istenince neler yapilabiliniyor.benden sana tavsiye her zaman dürüst ol.emin ol bu gidisle 40 i cok rahat gecersin ama sabir disiplin beslenme ve dinlenme esliginde ;)

arkadaşlar gerçekden yarışmaya girmek istiyorum hocama da sordum oda milli antranör(erdal utar)hocam dedim iğnelerin filan ne gibi bir zararı var dedim bana sordu aylende irsi kanser den filan kalpden ölen varmı dedi babam tarafı kanser den gitti hep varsa eğer dedi iyneler sende de varsa hastalığı hızlandırır dedi bu yarışmaya girmeyide çok istiyorum eğer bunlar hakkında bilgini varsa lütfen bekliyorum her türlü yorum u yapa bilirsiniz...

kac yasindasin?ayrica daha yeni baslamissin.senin yerinde olsam 25 yasimdan ve 4-5 sene body yapmadan küre girmem.ayrica ailen den gelen problem de var.senin bu tarz konulara daha hassas olaman gerekmez mi?

flexor dedi:
şöyle bir formu dolaşırsan hepsi hakkında bilgi verilmiştir.
açıkcası bu hırsta ögrencim pek az oluyor inşşallah ileride bu hırsı kaybetmessin yada koşulların suanki gibi spor yapmana izin verir.
abi ben bunu ileride de yapmak bu işden ekmek yemeye karar verdim işallah bir engel olmaz...

saydam dedi:
kac yasindasin?ayrica daha yeni baslamissin.senin yerinde olsam 25 yasimdan ve 4-5 sene body yapmadan küre girmem.ayrica ailen den gelen problem de var.senin bu tarz konulara daha hassas olaman gerekmez mi?
yaş 18
yaw kanserden ölen amcam birde babamın amcası oğlu onlarda çok içiyordu irsi değil dedi babam ama bilmiyorum
birde saydam abicim 21 yaş altı fazla zorlu rakipler olacağını sanmıyorum resimlerden gördüm adamlar normal halleriyle yarışmaya çıkmışlar bende normal bir diyetle çıkarım ama ben ileriye yatırım amaçlı düşünüyorum bunu birde hırs yaptım ben kardeşimle konuştum body yapacam diye senden bu vucutla bir b...k olmaz dedi ben küloluydum epey önce yağlar azaldı sonra kaslar çıktı sonra yarışma çıktı şimdi o bişey olmaz diyen adam beni de götür diyor...:D

saydam dedi:
ne olursa olsun benim fikrim olumsuz :!: :!:
tabi olabilir abi bu işde en önemli tecrübe büyüklerim den bekliyorum yorumları...

ya sakın yanlış anlama ama o kollar 38 diil gibi... belki fotğraftan belki omuzlarının küçük olması yanıltmış olabilir beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı