E
e m r e
Guest
sen bu göbeklen yarışırsın
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
kardeşş
bende yarışmak istiyorumm nerde ne zaman nereye baş vuracamm yardım olurssaan cok sevinirim [email protected]
sen bu göbeklen yarışırsın
ya arkadaşlarr...paralamayın kendinizi bu kadar kas yığını olucam diyee ya..abartıyosunuz ben hiç sevmiyorum aşırı erkekleriii o ne ya odun gibii..bnce dozunda olmalıı ayrıca tipte önemli sen full kas ol tipin yoksa ne işe yarar...ayrıca o mutlu mudur nedir bi herif vardıya sırf kas iğrenç bişeyy...isme bak adama bak..bence hiçte yakışıklıı değill aşırı olmasın ya o ne ölee varmı aranızda aşırıya kaçannn...
ya arkadaşlarr...paralamayın kendinizi bu kadar kas yığını olucam diyee ya..abartıyosunuz ben hiç sevmiyorum aşırı erkekleriii o ne ya odun gibii..bnce dozunda olmalıı ayrıca tipte önemli sen full kas ol tipin yoksa ne işe yarar...ayrıca o mutlu mudur nedir bi herif vardıya sırf kas iğrenç bişeyy...isme bak adama bak..bence hiçte yakışıklıı değill aşırı olmasın ya o ne ölee varmı aranızda aşırıya kaçannn...
ayyy nutuk atmayıı kesin yaa..bu sitede herkeezz düşüncesini dile getirebilir diye okudum ama kimse laf atar yada olumsuz eleştirebilir diye bi yazı okumadım ben..istediğimi yazarım kimseye bişey sormam..bana beğendiren beğendirmiş zatenn..bu arada haziran gecesinide çok severdim gökhan kırdarıdaa..
yahu tamam kol kanat güzelde
neden buraya resim koyan çoğu arkadaş sadece sırt pozlarını koyuyor?
Sadece sırt kısmına bakıp nasıl gerçek anlamıyla yorum yapılabilirki?
Vucudu gosteren gogus ve mide dir...
Daha sağlıklı yorum alabilmek için lütfen on profilden bir resim daha koyunuz...