Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Peki ilk halin ektomorf muydu ?
Tabi daha yakın ama Frank Zane gibi karışık tip vücut yapım.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:14 ----------
Program soranlardan ricam, tek tek sorarsanız daha iyi olur bütün programı yazmaya üşeniyorum![]()
Daha once acdigin konuyu da gormustum , 2 sene icin guzel bir vicut , omuzlar ve trapez super , biceps de harika , ancak bir onceki konu da chest cok daha guzel duruyordu , acaba fotograflardan mi kaynaklaniyordu yoksa bir kas kaybimi yasadin , cunku o fotograflardaki gibi durmuyor ama genede chest'de cok iyi. Ancak bilmiyorum elestiriye acikmisin ama karin bolgende hafif bir yag tabakasi goruyorum , yan karin iyi duruyor ama on kisim ve alt karin biraz daha iyi olabilir , birde yarisma oncesi 70'in uzerine cikmayi dusunuyormussun bu senin karnin icin cok kotu olacagini dusunuyorum , umarim yarismaya kadar toparlarsin...
Raito bulk dönemde karın çalışmamakla yanlış düşünüyorsun.Karında sonuçta bir kastan oluşuyor.Bulk dönemde, nasıl bir kol veya gögüs geliştiği zaman definasyonda daha iri duruyorsa, karın çalışırsanda o ön baklava kısımlari geliştiği zaman, definasyondan sonra daha şekilli ve belirgin dururlar.Definasyonda karına abanırsan düşük diyette o baklava dediğimiz bölge gelişmeyeceğinden yağ oranını düşürsende çok belli olmayabilir.
Bunlarda boyayla çekildiğim yeni resimler. 1 Kat sürdük nasıl duruyor diye ışık biraz bozmuş ama beğendim.
Kendi görüşün, ben bulk dönemde karın çalışmıyorum hocamında tavsiyeleri bu yönde. Yorumun için teşekkürler.