• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

18 yaş 5. ay bitti. Yorumları bekliyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seco515
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün itibariyle 5. ayımı bitirip 6 . aya girdim kendi çapımda bir vucüt yaptığımı düşünüyorum eksiklerim var pek çok yinede yorum almak istedim .

Boy : 1.73 ( galiba :D )
Kol : 37
Diğerlerini bilmiyorum bayadır ölçmedim.
08032012536.jpg
08032012535l.jpg
08032012533.jpg

08032012534.jpg

En sevdiğim öğünlerden ( El emeği göz nuru )
26122011381.jpg
05032012526.jpg

Son düzenleme:
Bence 5 aya göre az bi gelişim ama başladan önceki resimleride görmek lazım.

5 ayda fena degıl ama oncekı resımlerı gorseydık daha ıyı yorumlar yapabılırdık önce hacım sonra cardıo yanı defınasyon olur

Önceki resimleri ne siz sorun ne ben söylüyüm o derece :) . Bende aslında definasyon düşünüyorum önce hacim sonra diyet + cardio

Önceki fotoğraflarınız olmadığı için değişiminiz hakkında yorum yapamıyorum ancak 5 ay için iyi gibi.Sporunuzun ve başarılarınızın devamını diliyorum.

Bence fena değil, iyi gidiyorsun omuz yapmayı ihmal etme.Bel inceliğin iyi.Omzun genişledikçe daha üçgen gözükeceksin.Kollar sanırım daha parçalanmış değil.

Teşekkùrler. Kollarıma bende anlam veremedim arka kolumdan sanırsam kolum kalın gözüküyor ama üst kısmı fotodan da biraz parçalı gözükmüyor. 39-40cm de bicepsde fotoda kendi belli etmeye başlar sanırsam

Evet Trisepslerin dolgunsa ölçülü gösterebilir.Daha iyi şekil verebilirsin.Hafif kiloyla fazla tekrar yaparak parçalayabilirsin.

5 ay icin iyi bir vucut yapmissin kararlilikla devam et bence suanki kilon fazla gozukmuyor bu kiloyla devam edebilirsin fakat yediklerine dikkat etki fazla yaglanma basarilarinin devamini dilerim

Teşekkürler elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Ekmeği kestim şekeri kestim tuz çok az . Akşam yatmadan 3-4 saat öncesinden yemeği kesiyorum . Spordan sonrada geç olduğu için 11 gibi evde oluyorum çünkü. Protein tozu, yüksek karbonhidratlı bir meyve ve süt içip yatıyorum. Diğer ögünlerimıde elimden geldiğince bol proteinli yemekler yiyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:50 ----------

Omuz çalışıyorum . Fakat mide ve kardiyo yapmıyorum . 6-7 ay daha çalısıp definasyon dönemine giricem

Teşekkürler elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Ekmeği kestim şekeri kestim tuz çok az . Akşam yatmadan 3-4 saat öncesinden yemeği kesiyorum . Spordan sonrada geç olduğu için 11 gibi evde oluyorum çünkü. Protein tozu, yüksek karbonhidratlı bir meyve ve süt içip yatıyorum. Diğer ögünlerimıde elimden geldiğince bol proteinli yemekler yiyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:50 ----------

Omuz çalışıyorum . Fakat mide ve kardiyo yapmıyorum . 6-7 ay daha çalısıp definasyon dönemine giricem

Kolay gelsin iyi çalışmalar :)

Back
Yukarı