serdar_94
Üye
çok güzel geliştirmişsiniz vücudunuzu 17 yaşında sizin gibi vücut yapabilen çok az insan vardır tebrikler omuzlarınız diğer bölgelerine oranla çok daha iyi acaba hangi hareketleri yaptığınızı yazabilir misin birde hiç kilo alıp verdiniz mi spor yaparken hep aynı yağ oranındamıydınız? cvplarsanız sevinirim
54 kg başladım şuan 78 kg yim aldığım bütün kg yi temiz kas kütlesi olarak almaya çalıştım, omuz programım sıradan fakat anatomi dolayısıyla daha büyük ve parçalı

benim merak ettiğim yağ oranın da yüksek değil neden sende karın kası göremiyoruz kaç zamandır bilerek mi çalışmıyosun? Kollar damarlı filan ama karın yok? Işıktan dolayı mı?
Çok güzel bi soru, bu soruyu bütün arkadaşlarım soruyo, cevap ise şu. Mide çalışıyorum hemde elimden geldiği kadar fakat maluk karın kasları sadece çalışmakla çıkmaz, Ayriyetten cardiyo yapmak ve diyet tutmak gerekir. Kardiyoyu yapabilirim ama diyet tutmayı istemiyorum yani şeker, tuz ve un gibi şeylerden uzak duramam. Bunları kesmediğim sürecede karın kasları meydana çıkmaz