• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2.5 yıl (son 1 yılı istikrarlı)

Evet arkadaşlar 2.5 yıldır bu sporla uğraşıyorum. Değişik sebeplerden dolayı çok ara vererek yaptığımdan 2.5 yılın hakkını tam olarak veremedim. Düzenli bir şekilde bırakmadan devam etmeyi planlıyorum. Umarım öyle olur :) İyi kötü eleştirilerinizi bekliyorum. Şimdilik 2 resim yükleyeceğim. Herkese iyi forumlar :)

Not:sırt resmi 1 ay önceden.
content_round.php

content_round.php

---------- Post added at 17:54 ---------- Previous post was at 17:51 ----------

Arkadaşlar zannedersem resimler gözükmüyor. Buyrun linkler :

http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img826/4400/img0842rl.jpg
http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img41/4760/img0770f.jpg

Bence başarılısın.
Dahada çok gelişeceğine eminim.
Yaş boy kilo ve kullandığın ürünleri paylaşırsan dahada güzel fikirler veririz.

Teşekkürler hogan. Bu sporla bulgaristanda tanıştım. Açık konuşmak gerekirse şimdiye kadar 5 lbs lik 10 tane protein bitirmişimdir :) aminoasitler de aynı şekilde. 1 kere Animal pak, Animal stak ve Animal pump kürü yaptım fakat o zamanlar pek bilmediğimden yanlış kullanarak çar çur ettim onları :D bunların dışında steroid almadım. 1.5 aydır da animal pump kullanıyorum ve şu anda onları da bitirdim. bu kış Protein ve aminoasitle beraber cell tech kombine etmeyi düşünüyorum. çok methediyolar o ürünü. Zaman geçtikçe yeni resimleri yükleyeceğim :) bu arada yaş: 23 boy : 1.79 kilo :85 %14 body fat. önümüzdeki 6 7 ay içinde body fat i % 8 e düşürmeyi hedefliyorum tabii hacim kaybetmeden :)

Gayet güzel vücudun var tebrikler, yağ oranını istediğin gibi düşürebilirsen fevkaladenin fevkinde olur :)

Back
Yukarı