• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 Ay 1 Haftalık Salon Çalışması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zackk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zackk

Üye
Arkadaşlar herkese selam, 2 ay 1 haftalık salon çalışmama ait fotoğrafları yorumlarınıza sunuyorum. boy 184 kilo 75.

Öncelikle şunu belirteyim; bb de istenilen sonucu elde etmenin 3 şartı var bence.

1-düzenli çalışma
2-düzenli beslenme
3-doğru hoca

gittiğim salon orta sınıf bir yer ve gayet memnunum. Son 1 aydır BSN syhnta 6 kullanıyorum. Sabahları 300 ml süt , öğlen iş yerinde tavuk,pilav sebze vs yemek çıkıyor, akşamları da protein ağırlık yemekler yiyorum. Tek tek saymaya gerek yok hangi besinlerde protein var bunu nette araştırabilirsiniz.

Haftada 3 gün çalışıyorum. Spordan 10 dk sonra 1 ölcek protein tozu içiyorum. yaklaşık 1 saat sonra da 3 tane haşlanmış yumurta. Hepsi bu kadar :)

Herkese bol sağlıklık günler

Uploaded with ImageShack.us

yorumlar için teşekkürler, spor geçmişim halı sahadan ibaretti ve spora başlamadan önce 66 kiloydum. vücudum zaten genel olarak fit görünüyordu ama bb ile daha da iyileşti.

2 ay için çok iyi genetik olarak şanslısınız bence

Güzel Gelişim Tebrikler

bence fotolar çok yakın oldugu ıcın yanıltıcı.duzgun yorum yapabılmek ıcın yetersız bence resımler.

Back
Yukarı