Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Sabhları cornflex bal sut. sabahda canım istemezse yemiyorum kahve sadece uyanmak icin. daha dogrusu yemek istiyorum ama yiyemiyorum. genelde oglen yemiyorum. canım istemiyorcrosfit derken nası bir antrenman beslenme uyguluyorsunuz bahsedermisiniz vücudunuz çok iyi şekil alıyor
İnsallah bir aksilik olmazsa devam. Pazar gunleri sabah soguk olcu alıyorum. Gogus, karın ve kanatların gelismesi lazım. suan gidisata gore eger durma olmazsa 4 - 6 aya kadar istedigim sekli almıs olacagım.[DOUBLEPOST=1398594786][/DOUBLEPOST]Buda vucut sıcakken resim. De bu salondaki aynalarda bisey var veya pump etkisi bilmiyorum. calısırken daha sekilli oluyorum. Ertesi sabah inmis gozukuyor2ay icin bence guzel devam et birakma hedefine ulasacaksin
PRBT742 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Protein tozu filan kullaniyor musunuz
PRBT742 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam gordum kusura bakma dikkatimden kacmis evetanlatmis ince ince
kullandigini yazmis dikkatinden kacmis sanirim.
GSmart Maya M1 v2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet cok eglenceli bir o kadarda zorProgramı inceledim acayip eğlenceli ve zor bir program getirisi 2 ay içerisinde çok iyi . Başarılarınızın devamını dilerim![]()
Teşekkür ederim. Haklısın Mesajımın icindede belirtim zaten. Başlıkğa ne yazacagımı bilemedimBence buna CrossFit demeyelim. Zaten Greg Plitt adını koymuş programın adı MFT28.
Güzel bir değişim geçirmişsin, tebrik ederim.
Guzel bir konuya degindin. cocuklugum spor ile gecti. uzun yıllar amatorligte futbol oynadım. basketbol masatenisi yuzme lise caglarında. askerden sonra spor hayatımdan cıktı. Kas hafızası denilen bir olay var. ama zayıf bir cocuktum.[DOUBLEPOST=1398768558][/DOUBLEPOST]Spor geçmişiniz nedir?
Dikkat etmen gereken sadece videoda antremanı anlatırken soleigi sey. Tekrar sayılarına takılma, kaldırdıgın kilonun onemi yok. en iyisini yapmak icin kendini zorla. ama zorlarkende hareki yanlıs yapma.Teşekkürler buldum. Gayet başarılı bir ilerleme olmuş 1,2 aya mutlaka bende deneyeceğim.
İkisi de değil. Ölçüleriniz yanlış alınmış.Kilom 75 di suan 76.8
kol 28 den 32 ye
gobek 93 den 82
gogus 90 dan 104 de
omuz 109 dan 123 e
on kol 22 den 31 re
calf 29 dan 38 e
bacak 50 den 58 e
bunu okuyupta 1.8 kilo kas insa ettigim anlasılmasın. bunun buyuk bir cogunun su oldugunu dusunuyorum