dennyd
Üye
olcu yanlıs alınmıs derkenİkisi de değil. Ölçüleriniz yanlış alınmış.

Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
olcu yanlıs alınmıs derkenİkisi de değil. Ölçüleriniz yanlış alınmış.
olcu yanlıs alınmıs derkenpazumu sıkıp alcu almıyorum. pazargunu sabah off gunlerde vucut sogukken olcu alıyorum. yanlıs derken?
Yok neden takayımBence yok artık gibisinden dalga geçmeye çalışmış arada hep çürük elmalar çıkıyo boşver takma abi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
2 kilo almışsın ve belden 11 cm ölçü kaybetmişsin.. kalften de 9 cm ölçü almışsın iki ayda.. rakamlar mantıksız..Kilom 75 di suan 76.8
kol 28 den 32 ye
gobek 93 den 82
gogus 90 dan 104 de
omuz 109 dan 123 e
on kol 22 den 31 re
calf 29 dan 38 e
bacak 50 den 58 e
bunu okuyupta 1.8 kilo kas insa ettigim anlasılmasın. bunun buyuk bir cogunun su oldugunu dusunuyorum
Keske rusya ve ukrania gibi sokakta da bu tip seyleri yapabilsek. Tekrar tesekkur ederim. Yok kimseyi yanıltmak gibi bir derdim yokHarika gelişim, sanki iki aydan daha fazla gibi duruyor umarım yanlış bilgi vermiyorsunuzdur.
Düzenleme: Programı nerede yaptığınızı da merak ettim. Salonda mı yapıyorsunuz yoksa evde veya parkta filan mı?
Programı gözden geçirdim ve videolarını indirdim şimdi, açıkçası bu crossfit'in kaslanmak için olan versiyonu gibi, ölçüler yanlış olabilir fakat program gayet iyi, iyi beslenme ile çok iyi sonuçlar alınabilir. Başarınızın devamını dilerim.Keske rusya ve ukrania gibi sokakta da bu tip seyleri yapabilsek. Tekrar tesekkur ederim. Yok kimseyi yanıltmak gibi bir derdim yokacıkcası bende beklemiyordum. Sırf genclere benim yasımda olanlara kendilerini degistirmeleri icin bir ornek olsun diye koydum. Tabi olumsuz ve olumlu yorumlar beni daha cok motive ediyor. Salonda calısıyorum. Fitness salonu. Salondakilerde surekli ne kullandıgımı soruyor
![]()
Aynen takıldıguım noktada benim burda. Omuz ve bacaklarım ve on kol cok hızlı sisti. hatta on kol pazılarımdan buyuk duruyor. suan kardiyo yerine crosfit ekledim. Antremandan once gogus ve kanat 5 round giriyorum. Antremanı etkiliyor. ama orantılı gelismek istiyorum. 2 sene durmadan yapacagım kendimi ona sartladım.2 kilo almışsın ve belden 11 cm ölçü kaybetmişsin.. kalften de 9 cm ölçü almışsın iki ayda.. rakamlar mantıksız..
38 yaş ve daha önce herhangi bir altyapınız var mıydı bilmiyorum ama kutlamak gerek, iyi iş çıkarmışsınız.. crossfit tarzı antrenman yapmak öyle kolay değildir, devamlılık gösterdiğiniz sürece çok daha iyi seviyeleri göreceksinizdir..Aynen takıldıguım noktada benim burda. Omuz ve bacaklarım ve on kol cok hızlı sisti. hatta on kol pazılarımdan buyuk duruyor. suan kardiyo yerine crosfit ekledim. Antremandan once gogus ve kanat 5 round giriyorum. Antremanı etkiliyor. ama orantılı gelismek istiyorum. 2 sene durmadan yapacagım kendimi ona sartladım.
Doktorlar var salonda benimle calısan. İlk gun crossfit roundu bittiginde kalbim azımdan cıkacaktı nefes alamadım. Doktorun biri cay sekeri verdi azıma38 yaş ve daha önce herhangi bir altyapınız var mıydı bilmiyorum ama kutlamak gerek, iyi iş çıkarmışsınız.. crossfit tarzı antrenman yapmak öyle kolay değildir, devamlılık gösterdiğiniz sürece çok daha iyi seviyeleri göreceksinizdir..
Aslında zorlu gozukuyor. ilk hafta heryerin agrıyor ve yanıyor. hareketler yaparken cok zorlanıyosun. ama her hafta daha kolay yapmaya baslıyosun. Benim kendimden gordugum cabuk guclendim.Mtf28 çok zorlu ve yararlı bir program. Ancak sizde gerçek anlamda işe yaramış. Bence genetik yönden şanslısınız ve çok iyi yerlere gelebilirsiniz. Klasik Bodybuilding ve Beslenme düzenine geçmenizi tavsiye ederim.
Ahh iyiki soledin. Cift antreman bende yapmıyorum. o program sabah ve aksam. ben tek yapıyorum...Zorluluğu hareketlerden değil, günde 2 antrenman 6 gün yapacak kadar vaktim olmamasından![]()
"Kilom 75 di suan 76.8olcu yanlıs alınmıs derkenpazumu sıkıp alcu almıyorum. pazargunu sabah off gunlerde vucut sogukken olcu alıyorum. yanlıs derken?
Çürük elma?Bence yok artık gibisinden dalga geçmeye çalışmış arada hep çürük elmalar çıkıyo boşver takma abi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi