Evet 4. ay

suana kadar olan deneyimlerimi paylasayım sizlerle.
1.) Yemek cok onemli illa yemek yiyeceksiniz min 4 defa. azda olsa duzgun biseyler yemek mutlaka gerekiyor. Yulaf Mucizevi bende icine kuru yemis koydugum zaman. Antremandan 2 saat once 150 gr civarı yulaf ve uzerine kuru uzum fıstık fındık gibi kuruyemis serpip yedigimde antremanın hakkını veriyorum. Cok agrılarım vardı. Farkında olmadan Carb kesmisim. Forumdan bir arkadasımız uyardı. Carb a yuklendikten sonra agrılar gecti. gucum geri geldi.
2.) Suplement illa gerekiyormu evet gerekiyor!!! Suplement sadece acıgı kapatmak icin sart. Sadece suplement hicbir faydası yok.
3.) Gobek eriyecekse 3 beyaz kesinlikle kesilecek. Baktım gobek eridi 3 ayda kucuk bisey kaldı tekrar ekmek yemeye ve sekerle cay icmeye basladım. 1 hafta icinde eski haline dondu gobek. Zorveriliyor. 1 hafta icinde geri geliyor. Eger sixpack istiyosanız diet yeme duzeni alıskanlık haline gelmesi gerekiyor.
4.) Crossfit ve normal antreman programı beraber cok agır geliyor

5.) Kesinlikle vucudu ısındırmak sart antremandan once. Aynı sekilde antremandan sonra mumkunse tekrar gerdirme hareketi ile antremanı bitirmek. veya 10 dk bisiklet surmek. hamlık agrısına iyi geliyor.
6.) Uykuyu almak sart. en az 6 saat uyumak sart. Mumkunse 12 den once.
7.) Superset. kanat ve goguslerim yavas gelisiyordu diger bolgelere nazaran. son 2 haftadır. Superset girmeye basladım. Örnek; Omuz günü, Omuz Press beklemeden bench press gibi. 2 harekette omuza yuk verdigi icin hem omuz iyi calısıyor hemde 4 set gogus girmis oluyorum. faydasını gordum. Eger kalori yakmanız gerekiyorsa. Gain set. yere bir dumbel koyup. kapalı sınav cekme. set aralarında beklemeden yani 3 hareket 1 set oluyor. Kalp atısları tavan yapıyor

8.) Her setin icine 1 sette vucut agırlı ile bir egsersiz koyma. Corossfit. Vucut beyin kas kontrolu koordinasyonunu saglıyor.
9.) Kaldırma sayılarına takılmama. Belki buna karsı cıkacak olanlar olabilir. ama tekrar sayılarına takılı kalmamak. 12 kaldırıyosanız. 13 icin yardım almadan kaldırdırmaya calısmak. yardım sadce bir sakatlık cıkmasın diye yanında bekletmek
Simdilik bu kadar. Herkese iyi sporlar![DOUBLEPOST=1403781661][/DOUBLEPOST]Evet 4. ay

suana kadar olan deneyimlerimi paylasayım sizlerle.