Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
pek ektomorf gibi görünmüyorsun amaEktomorfum düzenli besleniyorum şekerden uzak
Eskş halimi görsen anlardın ben 48 kiloydum şuan 60[DOUBLEPOST=1543411523][/DOUBLEPOST]Benim için kilo almak en zor şey pilav et makarna et bulgur et hayatım böyle gidiyorpek ektomorf gibi görünmüyorsun ama
Kesinliklezayıf bir kiloda olan biri için güzel olmuş.
kilo almaya bak zaten yağlı degilsin korkma yani
2 ay çok kısa bir süre
zaten göründüğü üzere çok zayıfsın kolların muhtemelen 32 33cm
bence 6ay ortalama 1 yıl düzenli çalışılmalı ki yorum yapılabilsin eksik mi doğru mu yanlış mı
Not:bu konuda otorite değilim sadece fikrimi söyledim başarılar
ektomorf gibi görünmüyor mu? really?pek ektomorf gibi görünmüyorsun ama
ektomorf gibi görünmüyor mu? really?
Ektomorfluk konusunda ikileme düştümKardeşim ingilizce anlayışın "really" den ibaret ise lütfen Türkçe olarak "gerçekten" demeni tercih ederim. Evet ektomorf olarak görünmüyor. Daha önce kaç tane ektomorf gördün veya da bu konuyu araştırdın mı bilmiyorum ama arkadaşın fark edersen alttaki resimlerde omuz orantısı ve kalça orantısı mezomorf'u andırıyor. Ki ayrıca zamanında okuduğum bazı yazılarda da kimsenin tek vücut tipi olmadığı belirtiliyordu. Arkadaşta olsun olsun ekto-mezo dur. Tek ekto diyemezsin yani
Hangi bakımdan ?Ektomorfluk konusunda ikileme düştüm