Arkadaşlar beslenme konusunda ne yapmam gerekli. ?
Antreman öncesi 15 dakika ısınma sanırsam.Bisiklet yazmıştı bant yaptım onu daha verimli diye.Sonra Ağırlık Çalışıyorum.Onlar bittikten sonra 30 dakika kadar 8 km de yürüyüş yapıcam.Tam Koşma hızına geçerken o hızda yürümek gerçekten çok yorucu.Koşmaktan daha yorucu.Fakat 2. ay programım da her bölgeyi kapsıyor.Mesela günde 2 bölge çalışılan programları sordum daha sonra yapıcaz dedi hoca.Önce Bir Temeli sağlam oluşturalım dedi.
Beslenmemi nasıl yapabilirim.
Sabah: 2 yumurta akı yarım dilim kepekli ekmek(ekmek tüketmiyorum) 1 Bardak süt.[YETERSİZ FAKAT VAKTİM YOK ]
2 saat sonra 1 mandalin yiyiyorum.2 saat sonra okulda öğle yemeği çıkıyor zaten.Pilav Döner Yani karbonhidrat,yağ oranları olan yemekler mevcut.Pilav varsa yarısını yiyiyorum o tarz yiyorum.Sonra öğle yemeğinden 2-3 saat sonra 1 tane elma yiyiyorum.Sonra Tekrar acıkırsam aralarda fındık falan atıştırıyorum 1 avuç.
Akşam yemeği 7 gibi yiyorum.
300 gr. Tavuk Göğsü.Ya da sebze yemeği varsa.Çorba vs. Yani Yağlı Olmayacak şekilde ama akşam çıkan yemeği yiyiorum.
Karbonhidrat oranında bir eksiklik var bence.Çünkü beyaz ekmeği kestim kepekli ekmeği de 1 öğünde yarım dilim yiyiorum.Ekmek yememeye alıştım.
Sizden Beslenmem hakkında yardımlarınızı bekliyorum.Ağırlık programım,cardio vs. hakkında tavsiyelerinizi alayım.