• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 aylık çalışma yorumlarınızı alıyım :)

Arkadaşlar bu sporu 2 aydır yapıyorum boyum 1.80 kilom 71 artık hacim yapmak istiyorum önerilerizniz nelerdir ????????bench_O

Eklentiler

• Fotoğraf0050.jpg
    Fotoğraf0050.jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 814
  • Fotoğraf0075.jpg
    Fotoğraf0075.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 820
  • Fotoğraf0088.jpg
    Fotoğraf0088.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 737
2 ayda ne kadar değişim olabilirdiki. He tavsiye diyosan günlük yağ şekere alımını minimuma çekmeye çalış kh'larıda komplex olanlarını tüketmeye çalış ve protein i 1.5 - 2 arası ayarlayarak devam et sabret elbet bişeler olacaktır.Kolay gelsin..

Çok Acelecisin bi 6 AY Çalış Sonra Yorum Al

west hacim olarak bişeyler önerebilirmisin peki?
pek iyi resim çekemedim ama göründüğünden daha iriyim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:51 ----------

pulbiber anlıyorum ama en azından bi öneri alablirmiyim yapmam gereken ?

iri olmaktan kastın yağlı ve iri olmak mı ?
ölcülerini ve dogru düzgün resimlerini koyarsan ustalardan cevap alabilirsin

Öneri İstiyorsan Yağ Eritmeni Öneririm Gelişme Olarak Sırtın Geliştiği Görünüyor Onun Dışında 2 Ayda Gözle Görülür Bi Değişiklik Beklenemezdi Aynen Devam Et İlla ki Gelişcen :)

önerin için teşekkürler pulbiber07 :) yiğt aslına bakarsan ben daha almayı pilanlıyordum 4 ayda 55 kg den 72 kg ye çıktım :)

west hacim olarak bişeyler önerebilirmisin peki?
pek iyi resim çekemedim ama göründüğünden daha iriyim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:51 ----------

pulbiber anlıyorum ama en azından bi öneri alablirmiyim yapmam gereken ?

Öneriden kastın ne ? Beslenme ?

bi kaç foto daha da net yorumlar için ?kafa_

Eklentiler

• Fotoğraf0082.jpg
    Fotoğraf0082.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 462
  • Fotoğraf0111.jpg
    Fotoğraf0111.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 472
  • Fotoğraf0116.jpg
    Fotoğraf0116.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 441
Öneri İstiyorsan Yağ Eritmeni Öneririm Gelişme Olarak Sırtın Geliştiği Görünüyor Onun Dışında 2 Ayda Gözle Görülür Bi Değişiklik Beklenemezdi Aynen Devam Et İlla ki Gelişcen :)

selamlar;pulbiber vallahi böyle diyolar hep diye 6 ay bekledim,sabrettim. fotoları koydum,başlık açtım herneyse keşke öle yapmasaymış bir iki aylık çalışmalara daha çok yorum ve tavsiye var.

hey rock! kardeşim sen de bana kalırsa kilo falan almaktan vazgeçip 6-7 ay sabret kasların dirileşsin gayet iyi görünürsün zira zaten iri görünüyosun.bel omuz oranı güzel bence,başarılar dilerim.

ben yağlanma görüyorum fotolardan ama bence hiç yağ yakcam diye kardiyo olaylarına girme önerim düzgün beslen ki forumda beslenme ile ilgili bir sürü konu var biraz araştırma yaparsan nasıl beslenmen gerektiğini bulcaksın, ve sıkı idman yaparak kas oranını arttırırsan zaten yağ oranında düşücektir istediğin hacme ulaştığın zamanda definasyona gidersin parçalı görünürsün tabiki bunlar üc beş ayda olcak işler değil sabırlı olmak gerek

önerin için teşekkürler pulbiber07 :) yiğt aslına bakarsan ben daha almayı pilanlıyordum 4 ayda 55 kg den 72 kg ye çıktım :)

şimdi 2 türlü kilo alma yöntemi var

1.ne bulursan yersin yağlı göbekli kilo alırsın

2. ise protein ağırlıklı yağsız şekersiz beslenirsin saglıklı ve düzgün kilo alırsın karşim ;)

Seçim senin bench_O

Back
Yukarı