• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 aylık çalışma yorumlarınızı alıyım :)

senin iyi olan tek yanın genetiğin verdiği iri( geniş omuzlar) onun dışında yeni başlayan birisin ilerleyen zaman içerisinde dahada iyi olacaksın pes etme..

kolay gelsin...

Bi dövmediğiniz kaldı adamı bee ne meraklıymışız meğer fırça çekmeye :D

Gerçekleri söylemek zorundayız Kamburlar ; lütfen konuyu farklı yerlere çekmeyelim bunu şaka olarak bile yapıyor olsanız bile...

Son düzenleme:
Programın iyi olmayabilir çok eksik var gibi geldi yada çalışma şeklin yanlış olabilir. Bi arkadaşınla gitmeye calış.Birbirinizi geçmek için daha çok azim gösterirsniz en azından.

cemal önselikle eksiklerim neler onu söylemelisin önerin biraz saçma gerek öyle bişeye :)

saykopat bacak ölçülerini bilmiyorum neden sordunki kilolu gözükme konusunda benim kol ve omuz bölgesi genetiğe bağlı olarak biraz iri diyebilirim oyüzdendir :)

Kılon boyuna oranla az ama yağlı vucudun var yag oranın yuksek kas oranın az olsa gerek hacım ıcın fazla tekrardan akcın az tekrar çok gaırlık yap önerım genepramıt set 10/8-6 tekrara dustukce kılo artır

yemeklerıne dıkkat et hacım yapayım derken yaglanma.

daha 2 ay olmuş bu daha hiçbirşey onunde uzun bir süreç var başarılar dılerım.

2 aylık diye yazmışsın başlıga bakmak için bile tıklamıyorum ne bekliyorsun 2 ayda 3 ayda şans eseri girdim.Gel bi 16 17. aya sonra yorum iste 2 ayda ne bekliyorsun ?? anlam veremiyorum.Kardiyo yap 30 dk fln güzelce antrenmanını yap 17. 18 ay oldugunda gel buradan tekrar yorum iste. Gereksiz yere işgalden başka degil.
Saygılar..

Hacim istiyosan çok ağırlık az tekrar çalışıcaksın 3x8 gibi :) 2 ay olmuş daha çok az bir süre daha çalışmaya devam et. Daha sonradan ağırlıkları arttır yine 3x8 çalış.

acelecı davranmıssın daha 2 ay olmus fazla bı gelısım soz konusu olamaz o surede bıraz yaglanma mevcut sanırsam beslenmene dıkkat et duzenlı beslenırsen amacına ulasırsın keske bıraz daha zaman gectıkten sonra resımlerını koysaydın yada spora baslamadan oncekı resımlerını

Back
Yukarı