• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 Aylık Evde Çalışma...(İyi Olduğunu Düşünüyorum)

2 Ay Sadece Pazulara Çalıştım.1 Haftadır Mekik,Biceps,Ve Göğüs Çalışıyorum.
Gelişim Nedir Sizce...
2 Ay Öncede Aynı Kilodaydım Kas Göğüs Fln Hiç Yoktu,Normal Bi Yapıım Vardı....
Çok Barfix Çektim....

Boy=173
Kilo=63-65 Ararsı

47754664.png

57794713.png

93901962.png

53166999.png

63650341.png

timercap.png

timercap.png

Evet Yorumları Bekliyorum...:)

sanırım sen yeni fotolarını koymuşsun çok daha güzel anlaşılabiliyor... keşke bu kadar çok kola dayanmasaydın ve dengeli çalışsaydın... yine tebrikler başlangıç için hoş olmuş... hocalarımız daha iyi bilir ama flexorun programlarına bakarsan sana uygun çalışmalar çıkabilir...

Tşk Ederim.
Hocalarımız Bi Bakarsa Ona Göre Çalışcam.
Kolu Durdurdum Şuan Sadece Antreman Yapıyorum.Vucüt Çalışmaya Yeni Başladım 1 Hafta Oldu...
Ama BArfix Den Dlayı Biraz Omuzlarım Genişledi Kollarımı Açarak Çekiyodum,Vucüt Braz Daha Şekil Aldıç Sanırım...

Tşkler...
Kolları Açarak Ense Demire Gelcek Şekilde Çekiyorum Sayısı Yok Yorulana Kdar :)
Avuç İçi Kendime Gelcek Şekildede Çekeyorum.Hepsi Farklı Bölgeleri Çalıştırıyo...
İlk Başladığımda 11 Barfix Çekmiştim Yani 2 Ay Önce Şimdi Bu Sayı 25 Oldu İnş. Dvmı da Olur :)

Hadi Hayırlısı...
Hocaların Programları Var İstersen Onlara Bak Faydalı Olur...

Arkadaşlar Bi Sorum Olcak Artık Çalıştıkdan Sonra Hiç Bi Vucüt Bölgem Ağrımıyor,
İlk 1 Ay Heryerim Ağrırdı 1-2 Gün Ama O Ağrılar Kalmadı Artık Bu Neyin Göstergesidir ?

Vücudun yaptığın egzersizlere alışmıştır.Ağırlık kullanarak,yeni bi programla devam edersen verim almaya da devam edersin.
Kolay gelsin..

2 aya gore hic fena degil genetik olarakta vucudun guzel goguslerin belirginlesmis ve hafif sekil almıs bile :D oldkca iyisin basarılar.

Son düzenleme:
Yorumlarınız İçin Tşkler Arkadaşlar.
harun yahya Okul Saatleri Değişmiş Erken Çıkıcam Yani Kısacası Yarin Yazılıcam Kursa...
Saol ErcIN İstediğim Vucuda Bi Ulaşırsam Tmmdır :)

Senin adına sevindim,2-3 ay sonra yeni fotoğraflarını koyduğunda değişim çok güzel gözükücek eminim.Yeter ki vazgeçme,vazgeçersen kaybedersin :)

evde çalışan biri için güzel bi gelişme sergilemişsin arkadaşım tebrik ederim.ama evine biraz agırlık alarak cok daha iyi neticeler alabilrsin.daha da önemlisi şiddetlendirme presnsibini her daim uygula.bu tekrar sayısıyla olabilr,hareketin sürerisyle olabilrir,set aralrında dinlenme süresiyle olabilir,set sayısıyla olabilr.kollarına çok agırlık verme.diyer bölgelerin çalışırken kolların zaten etkilenecektir.bacak çalışmayı ihmal etme ve şınavını çeşitlendir.

Back
Yukarı