• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 Aylık Evde Çalışma...(İyi Olduğunu Düşünüyorum)

başlangıç olarak guzel olmuş, eksıkler olacak tabıkı, Bence sen klasık dambıl haraketlerıyle çalışmışsın. şnav ve barfıksde çalışmalısn. dambılı farklı tutuşlarla çalışırsan , pazudakı o tepecık değişir. uzar. --- bence hummer type bar tutuşu ıle çalış. yanı dambılı tut avuç içi bacak tarafına bakacak şekılde kolu çalıştır. çekiç tutuşu da diyebiliriz. sadece kol çalışması yeterli olmayacaktır, bacak - sırt gibi yerlerede çalışma yapmalısın. 2 adet ayarlanabılır dambılın olmalı. dengeli ve planlı çalışmalar yapmalısn.

dambılı farklı tutuşlarla çalışırsan , pazudakı o tepecık değişir. uzar. --- bence hummer type bar tutuşu ıle çalış. yanı dambılı tut avuç içi bacak tarafına bakacak şekılde kolu çalıştır. çekiç tutuşu da diyebiliriz. .
Ben yeniyimde evde dumbel hareketlerını yapıyorum ılgılı konudan bakarak.
Bende dıyorum nıye 3 ayrı pazu hareketı vermıs.
demek sebep buymuş

Salona kayıt olman guzel. Ama herkesin bole bir şansı yok. hele ki öğrencilerin. En düşük salon aylık bedeli 50 den aşşağı yoktur. Bizim buralarda salon ücretleri 70 - 80 -100 cıvarı.Spor ile uğraşmak derslerindede yardımcı olacaktır. hayatına dısıplınli planlı programlı olma değerlerini katacaktır. Sınav gibi önemli zamanlardan önce spora 1 gün ara vermelısın. Yorgun olarak Ders çalışamazssın.

spor salonuna da gitse 2ayda bukadar olurdu ortalama zaten.ama 1.fotoda göğüslerin epey iri çıkmış sölim.onun dışında eleştiricek şeyse karın bölgende yağ tabakası var ama göbek yok eritebilirsn yani kolaylıkla .iyi çalışmalar

sağ göğüsün biraz daha şişik gibi yoksa resimde mi öyle çikti? bazen genetik yada gögüs kafesi problemi olabiliyor.

Back
Yukarı