• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 aylık vücut

Yaş:19 boy:178 kilo:56 bodyde 2. ayıma yeni girdim 1 hafta oldu
Bodye baslayanlar için 1.2 ay programını uyguluyorum.Hardline progaiiner aldm bi işe yaramadı şimdi Bsn true mass alıcagım.. Sizce çalıştıgım belli oluyormu ? :) erkende olsa yorum ve tavsiye bekliyorum.

Eklentiler

• DSC_0491.jpg
    DSC_0491.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 1.959
  • DSC_0498.jpg
    DSC_0498.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 1.654
  • DSC_0494.jpg
    DSC_0494.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 1.792
  • DSC_0495.jpg
    DSC_0495.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 1.930
Son düzenleme:
2 ay dediğin nedirki?6 ay sonra koyman dileğiyle.

2 ayda inanılmaz bir gelişim bence artık parçalamaya geç ,

Hatta artık sakın hacim falan çalışma ,

Çok tekrar yap ,

Ama biraz yağsız bence yağlan sonra da kasa çevir ,

Var ya supplement alsan acaip fena kas yaparsın ,

Bizim bir abi 3 ay gitti ama çok fena kol yaptı ,

Bide çok yapma şişme sonra sarkar ....

Tebrik ederim kardeş durmak yok azme devam benimde 1. hafta geride kaldı yaş 22 boy 1,77 kilo 53,7den 54,6 oldu birşey yemediğim halde sıcak insana birşey yedirmiyor sigarada var nasıl aldım 900 gram bilmiyorum :)

arkadas sadece tavsıyelerınız varmı dıye sormus harıka otesı yorumlar beklemıyor arkadaslar farkındaysak ... dostum kılo almaya bak kılon az hardliine prograiner' devam et kılo aldırmada saglam yardımcıdır ama onemlı olan beslenme tabıı kı .. devam et 6 ay sonra tekrar fotoğraflarını atarsın onlar uzerınde yorum yaparız.. basarılarının devamını dılıyorum..

eyw manken ne demek istedeğimi çok iyi anlamışsın teşekürler..Progainner pek işe yaramdı düzenli kullanmadığım için veya 2.5kglk oldugu içindir belki ama şimdi Bsn True mass almayı düşünüyorm içeriği daha iyi gözüküyor..Birde 6 ay içnde vücut kendini azda olsa belli eder mi ? tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum

2 ayda vücut yaptığın belli olmazki zaten ilk ay haraketleri bile insan nizami yapmayı öğreniyor zorunlu pozlar yok sırt gibi zaten olsada ortada yorum yapılacak bir vücut yok bunları seni kırmak için yazmıyorum gerçekler maalesef beslenmene çok dikkat et ekbesinlere güvenerek sakın beslenmeni boşlama kolay gelsin

aman tanrım inanılmaz bir vicüt süpersin acaba nasıl böyle olabiliriz ?

Yav yapmayın Allah aşkına.. 2 ay nedir ?

eyw manken ne demek istedeğimi çok iyi anlamışsın teşekürler..Progainner pek işe yaramdı düzenli kullanmadığım için veya 2.5kglk oldugu içindir belki ama şimdi Bsn True mass almayı düşünüyorm içeriği daha iyi gözüküyor..Birde 6 ay içnde vücut kendini azda olsa belli eder mi ? tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum

kendi cabında espiri yapan arkadasları dıkkate alma sen. bosver waayyy nasıl yaptın ws diyen arkadaslar. adam sadece sormus.. neyse progainer kullanıpta ( duzenlı ) kılo almayan arkadaslarımdan olmadı hepsı aldı.. 6 ay ıcınde vucut bellı edermı demıssın. 2 ayda bıle vucutta bazı yerler gostermeye baslar kendını.. bunu sen fark edersın.. duzenlı calısırsan 6 ayda gozle fazlsıyla gorunur seyler olur tabıkı .. dedıgım gıbı duzenlı calısırsan düzenli beslenır ve dinlenirsen 2*3 ayda bıle gozle gorulur seyler olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Suan zaten tek sorunum kilo alamamam antramanların hepsini eksiksiz ve düzenli yapıyorum. body başlayanlar için 2.ay programındaym..Kesinlikle günde şunu yemelisin dedğiniz bişey varsa bekliyorum ?

Antremanlardan sonra iyi bir protein almalı ve güzel bir uyumalısın...Bence Supplement kullanma...Vücut'un önce bir kendine gelsin yani vücud otursun sonra baktın daha fazla kas istersen o zaman başla derim :)

Back
Yukarı