• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 aylık vücut

ne halin varsa gör beslenme programıymış. beslenme programını diyetisyen hazırlar tabi sen çok biliyorsun internetten indirirsin bi program uygularsın

k.bakma ya ben sana yanlış yorum yapmışım başka msajla karıştırdım.. Tavsiyelerini dikkate alıcam..

Son düzenleme:
2 ayda inanılmaz bir gelişim bence artık parçalamaya geç ,

Hatta artık sakın hacim falan çalışma ,

Çok tekrar yap ,

Ama biraz yağsız bence yağlan sonra da kasa çevir ,

Var ya supplement alsan acaip fena kas yaparsın ,

Bizim bir abi 3 ay gitti ama çok fena kol yaptı ,

Bide çok yapma şişme sonra sarkar ....

Yağlan sonra kasa çevir ne demek oluyor ? sen galiba sabit konuları okumuyorsun,neye dayanarak bunu söyledin anlamadım ? yağ kasa çevrilmez !
yağ sadece kaslar için enerji kaynağıdır.

4-5 aydan sonra supplement kullanmaya başla onlara vericeğin parayı bol karbonhidratlı proteinli yiyeceklere ver. Hem doğal hemde senin kilo almana çok yardımcı olur.

3.aydaki halim :)

Eklentiler

• DSC_0597.jpg
    DSC_0597.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 470
Gayet basarili. Gelisiminde basarilar. 8. Ayda antrenman programinizinda ileri seviyelere gelecegini dusunursek Ayaz'inda dedigi gibi CSA disiplininden sasmazsan oldukca iyi seviyelere gelebilirsin.

2 aylik vucut niye resim koyuyorsun , yok ortada vucut mu var diyen arkadaslar kendileri ilk donemlerindeki heyecanlarini unutmus gorunuyorlar. Hic beklemedigim kisiler yazmis ustelik.

Eyw. senior burda bana destek ve tavsiye vericeklerine daha cok spordan soğutuyolar. Ama ben yinede pes etemeden devam edicem kendime güveniyorum.

Yağlan sonra kasa çevir ne demek oluyor ? sen galiba sabit konuları okumuyorsun,neye dayanarak bunu söyledin anlamadım ? yağ kasa çevrilmez !
yağ sadece kaslar için enerji kaynağıdır.

Arkadas ıronı yapmıs rundevıl..

ben salonda da görüyorum bin yıldır vg yapan adamların egosunu. ne gerek var laf sokmalara hocam. tamam kaslısınız, süpersiniz de bari yeni başlayanların hevesini kırmayın.

4.ay Fotom yorumlarını bekliyorum. Önerdiğin gainner birde yoksa protein tozu mu alayım ?

Eklentiler

• DSC_0622.jpg
    DSC_0622.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 498
Back
Yukarı