• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 aylik bir ilerleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaanb34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ilk koyacagim fotograflar 2 ay oncesine ait arkadaslar cok amanda aman bir gelisme yok diyenler olucaktir illaki ama bana gore kesinlikle var :) inandim buna bir kere :)

0927122130b.jpg

0927122130a.jpg

0927122130.jpg

Bunlar ise iki ay sonrasinin fotograflari

2aysonrasi.jpg

1025122321.jpg

1025122321a.jpg

61548234551429221158320.jpg

Amerikada yasiyorum protein tozumu duzenli icip diyetimi duzgun yapiyorum yag oranimi 1.5 ay da %24.5 ten % 15.0 a indirdim protein tozum bitmek uzere oneriniz nedir sutten ve yumurtadan nefret eden birisiyim beyaz peynir i teneke teneke yiyebilirim her turlu elestiriye acigim tesekkurler.Protein tozunda yardimlarinizi bekliyorum cok fazla secenegim var ama optimum saniyorum en iyisi yine :)

fziğin hakkında konuşmak için erken. ama kaslarını ısındırmışa benziyorsun. artık kas grupların için daha etkili antreman programlarına yavaş yavaş geçebilirsin...

Fit bir vücudun sana çok yakışacağını düşünüyorum. Amerikada olman sebebiyle de, suppliment konusunda avantajın var. Şimdilik whey proteinden devam et derim...

4. aydan sonra yine kaliteli suplimentlerle destekleyebilirsin....

yani

whey protein (örn: optimum)
AminoAsit (örn: Animal Nitro)
ve herhangi bir yağ yakıcı
....

yakın vadelerde işini görebilir...

Ölçümlerinizin yanlış olma ihtimali var mı?Yanlış anlamayın 1.5 ayda %24'ten %15'e düşürmek büyük emek ister.Tabii ki Amerika'da oluşunuzun büyük bir etkisi olabilir gerek salonlar gerek supplementler.
Olcumlerimde yanlis olucagini kesinlikle sanmiyorum gnc nin ripped vitapak program i diye birsey var icinde cla+vitaminler+enerji+cla+l-carnetine var yogun caba harcadim gercekten hala harcamaktayim burda gnc dukkanlari cok buyuk ve ne istersen bulabiliyorsunuz tek basima calismiyorum bir arkadas edindim salondan onunla calisiyoruz hic olmazsa eglenceli ve benim suanda bu denli kaslanmamim yaraticisidir :) 1 sene uyeligim var 1 sene icinde bu yogun tempomda bir sonuc elde edemezsem Melih F. Cologlu ile ozel antrenmana baslicam :) fakat yumurta benim buyuk kaybim :/

pgnc110516069t300x300.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:54 ----------

fziğin hakkında konuşmak için erken. ama kaslarını ısındırmışa benziyorsun. artık kas grupların için daha etkili antreman programlarına yavaş yavaş geçebilirsin...

Fit bir vücudun sana çok yakışacağını düşünüyorum. Amerikada olman sebebiyle de, suppliment konusunda avantajın var. Şimdilik whey proteinden devam et derim...

4. aydan sonra yine kaliteli suplimentlerle destekleyebilirsin....

yani

whey protein (örn: optimum)
AminoAsit (örn: Animal Nitro)
ve herhangi bir yağ yakıcı
....

yakın vadelerde işini görebilir...

Tesekkur ediyorum onerinizi degerlendiricem belki whey+casein de yapabilirim antrenman sonrasi whey icerim yatarken casein cunku yumurtasizlik malum :)

ya Salona bakıyorumda bir harika bizim salon küçücük sığamıyoruz iyi değerlendir bunu ;)

Salon buyuk ayni zamanda anahtarim var uye olan herkes e veriliyo spor salonunun ismi anytime fitness istedigin zaman spor yapabiliyorsun anahtarinla gelip aciyosun kapiyi isterse gece 3 olsun gidip spor yapabiliyorsun :)

Back
Yukarı