speedtouch
Üye
değerli hocalarım ve arkadaşlarım öncelikle herkeze selamlarımı sunarım vg de ikinci ayımdayım ve azimle devam ediyorum, mühim bir konuda görüşlerinizi almak isterim, yazacağım programı 2 gün gelip 1 gün dinlenme yapsam nasıl olur? salondaki hocam yapma kas yıkımı olur dedi, fakat ben 2 gün üst üste bu programı kaldırabileceğime eminim, 1 gün gel 1 gün dinlen beni kesmiyor açıkçası ( daha önceden uzun yıllar lisanslı futbol oynadım bünyem spora alışık)
Leg extension
Leg curl
Rowing Machine
Chest Press
Butterfly
Shoulder Press
Arm Curl
Triceps Extension
Karın&Mide egzersizleri
hareketlerin hepsi 2 set 10 tekrar(hoca 2 set 10 tekrar olarak yazdı programı ben de uyuyorum) yapabildiğim max ağırlıkta yapıyorum, mide ve karın 3 set max tekrar.
Değerli hocalarım ve arkadaşlarım programımı nasıl değerlendiriyorsunuz ,tavsiyeleriniz ve öğütleriniz nelerdir, açıkçası merak ediyorum 2 gün gelip 1 gün dinlenerek yaparsam kas yıkımı olur mu?
whey protein tozu da kullanıyorum iyi besleniyorum , açıkçası vucudum 2 günü kaldırır fakat hocanın kas yıkımı olur konusu canımı sıktı, değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.
saygılarımla
Leg extension
Leg curl
Rowing Machine
Chest Press
Butterfly
Shoulder Press
Arm Curl
Triceps Extension
Karın&Mide egzersizleri
hareketlerin hepsi 2 set 10 tekrar(hoca 2 set 10 tekrar olarak yazdı programı ben de uyuyorum) yapabildiğim max ağırlıkta yapıyorum, mide ve karın 3 set max tekrar.
Değerli hocalarım ve arkadaşlarım programımı nasıl değerlendiriyorsunuz ,tavsiyeleriniz ve öğütleriniz nelerdir, açıkçası merak ediyorum 2 gün gelip 1 gün dinlenerek yaparsam kas yıkımı olur mu?
whey protein tozu da kullanıyorum iyi besleniyorum , açıkçası vucudum 2 günü kaldırır fakat hocanın kas yıkımı olur konusu canımı sıktı, değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.
saygılarımla