• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 haftalık vücut gelistirme , 15 yaşındayım

2 hafta önce başladım vücut geliştirmeye

hayalimde dövüş sanatları üzerine eğitim almak da var

6 ay - 1 sene civarında vücut geliştirmeden sonra kickboxa geçmeyi düşünüyorum

gözlüklüydüm artık lensliyim spora başladığım için

boyum 1.81 , kilom 55-65 arasında tam bilmiyorum ama aşağıdaki fotoğraftan göründüğü üzere zayıfım

sırtımdan filan fotoğraf çekmedim zaten o bölgelerde henüz fazla kas yok

vcut.png

beslenme , antrenman , ve daha fazlası hakkında önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

2 haftalık çalışmayla daha hiç ama hiç birşey söyleyemeyiz en az bi 6-7 aylık çalısmadan sonra vücudun kendisini gösterecektir emin ol ama çalısmaya devam et

Daha hiçbirşey yok. zamanla hacim kazanmaya başlayacaksın. daha çok çok çok erken. boyun uzun bu sana avantaj sağlar ama kilonuda orantılı tutmalısın. Protein ağırlıklı beslenmeye çalış en az 10 kg daha alman lazım senin. Sabah yumurtanı, öğlen makarnanı, akşam tavuğunu-balığını eksik etme. Hadi kolay gele :D

ohooo sen mr.olympia olmuşsun be kardeşim bırak bence bizede şans ver acı bize senin kadar çalışmıyoruz ama olsun iki hafta dile kolay.

Back
Yukarı