58 kiloyla salonda açma başlıkta açma. çocuk parkına döndü forum
adam 17 yaşında filandı galibaKonu için realistik bir şey söyleyemeyeceğim lakin 58 kgmla salon açmanın nesi yanlış bunu anlamış değilim.Adamın spor salonı bilgisi yoktur aama sermaye koyan ortaktır. Yok mu Dünya'dae ortaklı bu şekilde işletilen salon veya yine 58 lgmdır ama spor bilinci vardır kurmuştur salonu almıştır 3-5 deneyimli eleman. Ha şunu derseniz anlarım. Türkiye'de spor salonu kurmak için belirli vücut ölçülerine sahip olup bu alanda belirli başarılara imza atmanız lazım orası ayrı konu da ben duymadım. Arkadaşı tanımıyorum sadece belki baika bir konuda ki mesajına yönelil böyle yazdınız ama kullandığınız tabir biraz yanlış geldi.
spor salonu sahipleri kurdukları salonun vitrinidir. bu arada bu iş sadece aletle dükkanla mekanla falan bitmiyor. müzik çalacaksan telifi var, temizliği var, stopajı var, teminatı var, antrenörlük lisansı var var da var.Konu için realistik bir şey söyleyemeyeceğim lakin 58 kgmla salon açmanın nesi yanlış bunu anlamış değilim.Adamın spor salonı bilgisi yoktur aama sermaye koyan ortaktır. Yok mu Dünya'dae ortaklı bu şekilde işletilen salon veya yine 58 lgmdır ama spor bilinci vardır kurmuştur salonu almıştır 3-5 deneyimli eleman. Ha şunu derseniz anlarım. Türkiye'de spor salonu kurmak için belirli vücut ölçülerine sahip olup bu alanda belirli başarılara imza atmanız lazım orası ayrı konu da ben duymadım. Arkadaşı tanımıyorum sadece belki baika bir konuda ki mesajına yönelil böyle yazdınız ama kullandığınız tabir biraz yanlış geldi.
spor salonu sahipleri kurdukları salonun vitrinidir. bu arada bu iş sadece aletle dükkanla mekanla falan bitmiyor. müzik çalacaksan telifi var, temizliği var, stopajı var, teminatı var, antrenörlük lisansı var var da var.
adam 17 yaşında filandı galiba
Nüfusun yoğun olduğu bölgelere atıfta bulunmak için örnek olarak mecidiyeköy olabilir dedim.Sonuçta karar sizin.şu salgın olayı neler getirecek bilinmiyor. bilinmezlikten çıkana kadar bir şey yapma. mecidiyeköy'de salon açmazdım. zaten trump ve cevahir'de macfit var başka bir sürü salon var. hocaları çok dikkatli seçmen lazım.
spor salonu sahipleri kurdukları salonun vitrinidir. bu arada bu iş sadece aletle dükkanla mekanla falan bitmiyor. müzik çalacaksan telifi var, temizliği var, stopajı var, teminatı var, antrenörlük lisansı var var da var.
6 yıllık spor hayatımda 6 spor salonu değişmişimdir müzikte telif muhabbetine dikkat edeni görmedim şu ana kadar. Ayrıca bunun takibi nasıl yapılabilir ki, harbiden ilgimi çekti bu mevzu, bilgin varsa özelden anlatır mısın? Yani adam dilediği gibi pcye hoparlör verip istediği şarkıyı açamıyor mu ? Ya da açmaması mı lazım ahahahha çünkü dediğim gibi takan yok memlekette.
Size ulaşabileceğim bir telefon numarası verebilirmisinizTutma olasılığı tamamen senin çevrene bağlıdır.Çevresi olan insanları spor salonuna bağlarsan zaten onlarda kendi çevresini o salona çeker.
Her gördüğü kadının yanına gidip muhabbet etmeye çalışan, sülük tipli hocalarda olmazsa süper olur.
0 veya 2. el istasyon vs konusunda yardım istersen ulaşabilirsin yardımcı oluruz.
ö.m ile ulaşabilirsiniz hocamSize ulaşabileceğim bir telefon numarası verebilirmisiniz
Anlayamadımö.m ile ulaşabilirsiniz hocam
Özel mesaj atabilirsin, demiş.Anlayamadım![]()
özel mesaj diyor. özel.Anlayamadım![]()