16 saat ayaktayım 8 saat yatıyorum.Saat 7'de uyanıp 11'de yatıyorum.
![]()
bende aynı şekıl 12 saate yakın ayaktayımŞahane gelişim, insan aynaya bakınca kendini şişman görmez kilo verdikten sonra fotoğraflara bakınca şişman olduğunu anlar anca.
Beslenme programını yazar mısın?
Sen vücudunu nasıl tanıdın?
çok teşekkür ederim evet biraz kilo almam lazım ıyı bı sekılde clean bulka devam edıyorum kışın 75 olmayı hedefliyorum tekrardanSuper bi gelisim ozellikle yeni spora baslayacak kisilere goateriyorum seni cok fazla hirslaniyolar fakat bence fit olmandan ziyade bence hafif kilolu halin var lacivert tsortlu kafan gozukmuyo ordaki halin cok.iyi tsorrtun hakkini veriyorsun gogusler icin biraz daha kilo iyi olacak diye dusunuyorum
öncelikle sen sporuna duzgun git sabah oncesı ve sabah karb proteinini iyi karşıla spordan sadece karb almasanda olur düzenli bi şekilde kılo vererek zaten hacım alırsın mılletın soylemlerıne takılma bencehttps://www.bodyforumtr.com/threads/tavsiye-lutfen.117103/#post-1015402 bende boyleyim antalyaya gidecem orda baslamayi dusunuyorum 2 aylik bi alt yapim var suan konuya ve bana bak sen tavsiye edersin
En onemlisi o kilolulardaöncelikle sen sporuna duzgun git sabah oncesı ve sabah karb proteinini iyi karşıla spordan sadece karb almasanda olur düzenli bi şekilde kılo vererek zaten hacım alırsın mılletın soylemlerıne takılma bence
ben hayatımda hiç kardiyo yapmadım desem suan yağ oranım %7-8 fakat çalışıyorum işte ardından haftada 3 yorgun olmazsam 4 gün düzenli spor yapıyorum şeker pek tüketmem ama canım ne ısterse yerım mesela karam bıtter gofret yada karam bıtter %70 var kahvenın yanında yerım aksam 9 dan sonra pek yemek yemıyorum ama yoğurt lor yerım herşey düzen ve beslenmeGobegi nasil halletin sekerden uzak durup kardiyo arti gobek egzersizimi[DOUBLEPOST=1442944865][/DOUBLEPOST]
En onemlisi o kilolularda
eyvallah sanada kolay gelsin kaçarmı proteinler ^Anladim hadi hayirlisi bakalim bi gidip duzenimi kurayim antalyada sonra 1 sene boyunca gelisimi gorelim eyvallah kolay gelsin kurban yaklasiyo haa bol bol et ye![]()
Hiç kardiyo yapmadım demişsin. Kilo verme döneminde nasıl antrenman yaptın ve beslenme şeklin nasıldı kilo kaybını tamamladıktan sonra antrenman ve beslenmede neleri değiştirdin. Çok başarılı tebrik ederim.ben hayatımda hiç kardiyo yapmadım desem suan yağ oranım %7-8 fakat çalışıyorum işte ardından haftada 3 yorgun olmazsam 4 gün düzenli spor yapıyorum şeker pek tüketmem ama canım ne ısterse yerım mesela karam bıtter gofret yada karam bıtter %70 var kahvenın yanında yerım aksam 9 dan sonra pek yemek yemıyorum ama yoğurt lor yerım herşey düzen ve beslenme
genelde çok tekrar yaptım beslenmem o zamanlar şuanki kadar bilinçli değildim ama kola cips hayatımdan tamamen cıkarttım mesela sımdı yulaf yerken o zaman kflex yerdim gece leblebi yerdim süt içerdim suan yapmadıgım şeyleri yapıyordum ama genede düzenli calısmayla oldu sanırım suan ağırlığı arttırıp beslenmeyı sabah protein + karbonhidrat spor oncesı prot + karbonhidrat spordan sonra sadece protein olarak yapıyorumHiç kardiyo yapmadım demişsin. Kilo verme döneminde nasıl antrenman yaptın ve beslenme şeklin nasıldı kilo kaybını tamamladıktan sonra antrenman ve beslenmede neleri değiştirdin. Çok başarılı tebrik ederim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pazartesi omuz ve ve arka kol çalışıp sali göğüs girmek performansını etkilemiyor mu ? Agriyan omuzlarla guzel göğüs antrenmanlari çıkardığım oldu fakat yorgun arka kollarla güzel bi göğüs günü gecirdigimi hatırlamıyorum .[emoji28]p.tesi omuz-bacak-arkakol , salı gogus onkol , perşembe sırt omuz arka kol, c.tesi gogus onkol![]()